pátek 29. prosince 2017

Mobilní sprcha 12v

Balení obsahuje i přenosnou tašku, kterou lze použít i jako nádobu na vodu pro čerpadlo sprchy. Délka hadice cca m, délka napájecího kabelu cca m. Lehká, velmi mobilní , výkonná. Skutečná záchrana na dovolené, kde není k dispozici žádné veřejné hygienické zařízení. Dá se použít opravdu všude.


Lze připojit všude, kde je k dispozici 12V autozásuvka. Ideální do auta nebo při kempování. Tato sprcha je velmi odolná, mobilní a. V , sprchové vaničky, boxy a kouty za skvělé ceny. Auto mobilní sprcha V Killian s kanystrem litrů. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Hodnocení a recenze COMPASS . Přenosná sprcha čerpadlo na 12V karavan, Onpira JD-104. Malá přenosná mobilní sprcha pro kemping a karavany.


Napájení pomocí cigaretového zapalovače . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Venkovní mobilní sprcha s čerpadlem 12V.


Mobilní autosprcha Onpira JD-104B na 12V. Zahrnuje PVC pouzdro. Saved from aamobilmarket. Compass mobilní sprcha 12V. Find this Pin and more on Chalupa by Daniela Hudecová.


Prodám novou mobilní cestovní sprchu na 12V. CMI Ruční sprcha chrom. OBI Multifunkční ruční sprcha Anila cm. OBI Ruční sprcha My Rain funkce oválná.


Specifikace: přenosná sprcha s čerpadlem, s vypínačem a se zástrčkou do zásuvky . Sprchu lze připevnit . Dobrý den, má tato sprcha nějaký spínač čerpadla - v sprchovém sluchátku nebo tlakový na čerpadle? Nebo je čerpadlo zapnuté po celou dobu zapnutí . Prenosná sprcha 12V - do autozapaľovača: prenosná sprcha s čerpadlom,. Ještě mám ten kanystřík s 12V motorkem, ale ještě nevyzkoušenej.


Ahoj, máme karavan bez sprchy a pokud jsme mimo dosah koupelny (čili na divoko) tak stále řešíme, kde se opláchnout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky