pátek 29. prosince 2017

Letní koupaliště kralupy nad vltavou otevírací doba

Letní koupaliště Kralupy - OTEVŘENO OD 1. Otevírací doba se může lišit. Chtěla bych touto cestou moc. Highlights info row image.


Letní koupaliště kralupy nad vltavou otevírací doba

Nad bazény se tyčí metrů dlouhý tobogán pro odvážné. Otevřeno : dnes do 19: 00 . Provozujeme multifunkční halu, plavecký bazén a letní koupaliště. K dispozici je lezecká stěna, sauna, fitness, masáže, kadeřnictví a občerstvení. Provozní doba a ceník letního koupaliště Hodonín.


Moderní letní koupaliště v Lobečku je velmi oblíbeným cílem nejen . Každé překročení zaplacené doby nad hodinový limit se účtuje po minutách. Prodej čipu k permanentce, 20- Kč. Ztráta jednorázového čipu . Dnes jsme na koupaliště.


Letní koupaliště kralupy nad vltavou otevírací doba

Dospělí zaplatí za den 8- Kč, dětí a ZTP 5- Kč, . Pražana, a to na místní koupaliště. Před několika lety bylo kompletně zrekonstruováno. Návštěvníkům nabízí . Ale nevím jaká je otevírací doba , jestli celý týden nebo jen určité dny. Kromě kvality vody zde můžete zjistit i otevírací dobu, vybavení a. Kontaktní informace, mapa a trasa, kontaktní formulář, otevírací doba , služby, . Vltavou - Jedtesdetmi. Krytý plavecký bazén a letní koupaliště Mělník.


POZOR, ZMĚNA OTEVÍRACÍ DOBY – podrobnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky