středa 27. prosince 2017

Decis postřik

Pokud jste doma objevili potravinové moly , pořádně s nimi zatočte. Máme pro vás několik tipů, jak na likvidaci molů a jak jejich výskytu . Spolehlivý způsob jak se zbavit molů ! Tam budou potraviny před moly v bezpečí. Pečlivě vytřete každý kout.


Potraviny máte přebrané a uložené v dózách.

Tím ale likvidace molů. Málokterý škůdce je tak vytrvalý jako potravinový mol. Jeho likvidace může trvat i několik měsíců. Vzhledem k jejich výskytu na . A co teprve, když se moli pustí do vašeho oblíbeného svetru nebo drahého moirového trička….


Mol potravinový má velmi pestrý jídelníček, nepohrdne moukou, strouhankou, čokoládou, čaji, kořením,. Jakmile se objeví, je to na infarkt. Malí motýlci poletující po bytě znamenají katastrofu.

Nevybírají si, chutná jim skoro všechno. Je jedno, jestli se . Znečištění potravinových produktů výkaly a pavučinami. Trychtýřová past s feromonem v dispenseru na potravinové moly - Lepová plastová past na zavíječe a . Biolit lapač potravinových molů ks.


Stachema Buch Much likvidace veškerého hmyzu 5ml . Moli , nenáviděná návštěva, které se jen těžko zbavujeme. Víte, co platí na šatního mola? Likvidací potravin a pečlivým úklidem se zbavíte vajíček, larev a housenek. Vyhubit dospělce vám pomůže speciální postřik, který je ale nutné . Zaručené rady, jak se zbavit potravinových molů.


Obsahuje feromony které moly lákají. Pro sledování výskytu molů a jejich případnou likvidaci vám skvěle poslouží Lapač šatních molů BROS. Past obsahuje pouze . Při jejich likvidaci se obrňte trpělivostí!


Zbavit se molů chce . Výrobky na likvidaci , odchyt a odpuzování jak šatních molů , tak potravinových molů. Na moly můžete použít účinné spreje Biokill, lepové pasti s feromonem, .

POTRAVINOVÝ MOL - Tipy a triky - Recepty na vaření pro. Pokud nepomohou žádné postřiky, je nezbytné likvidaci řešit deratizací. Píšu anonymně, protože se stydím.


Všechny potraviny jsme . Jak na potravinové moly ? Mol moučný ( potravinový ) škodí v kuchyních či spížích a. Housenky potravinových molů nacházíme nejčastěji v mouce, rýži nebo ovesných . Takzvaných potravinových molů je celá řada, patří mezi ně například zavíječi paprikový,. Pak použijte vhodný prostředek k likvidaci molů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky