pondělí 29. července 2019

Champion 50 wp dávkování

Kontaktní fungicidní a baktericidní přípravek ve formě smáčitelného prášku k ochraně. Nás tip: všechny aplikační poznámky a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší kalkulačce. Plodina, oblast použití. Výhodou použití produktu je i . Dávkování mísitelnost.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. CHAMPION WP 4xg. Hydroxid měďnatý. Captan WP , Folpan WP , Folpan WG, Merpan 50. Nižší dávka mědi na ha umožňuje širší využití v integrované produkci a . Poznámka k dávkování přípravků na ochranu rostlin.


Ochranná lhůta (dny). ACROBAT MZ dimethomorph g. Přípustný počet ošetření. Používání povoleno do. Champion WP (přípravek na bázi mědi, měď je jemně namletá=větší množství ). Cuproflow 3SC, 5. Díky formě mikrogranulí se tento přípravek velmi dobře dávkuje. Popis a působení:… g, Kč.


Nižšiu dávku voľte v skorších rastových fázach porastu. Kromě likvidace plísně a bakterií. Povolené kombinácie a poznámky. Pleseň cibuľová, 35g. AGROBOSS , BAYCOR WP , -, CHORUS.


Spôsob aplikácie a metodické pokyny. Originální obrázek produktu: Champion 50WP 10g . Ošetrenie vykonajte podľa signalizácie. Marvel Contest of Champions MOD APK 25.


Claim your free 50GB now!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky