čtvrtek 11. července 2019

Kalač husqvarna

Sekera kalač je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny. Má zakalenou zadní plochu, a proto může být používána jako palice nebo . Unsubscribe from viktorek111able? Kalač HUSQVARNA je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny.


ZIMNÍ AKCE na vybrané produkty zn. Husqvarna , Sekacky-pily. Zpět na výpis produktů. Videa, návody, diskuse. Traktory, sekačky, pily, křovinořezy.


Mám starý kalač, který bohužel praskl, ne násada, ale přímo kovový kalač, tak si chci koupit nový. Kalač je nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny. Nejmohutnější a nejtěžší sekera na štípání velkých polen a kulatiny Topůrko je v hlavě fixováno pomocí klínků pro bezpečnější . Pouze kalač vydrží stejnou zátěž jako palice. Dostupnost: 2ks Skladem na prodejně, do 2-pracovních dní u Vás.


TESAŘSKÁ SEKERA -. CM Malá sekera pre prípravu palivového dreva a pre prácu v záhrade. Jedným z najstarších ľudských nástrojov je sekera. Tú úplne najstaršiu objavili vedci pri jazere Turkana v Keni.


Bola vyrobená už pred mil. Klín je zakřivený pro maximální účinek při štípání. Při práci s klíny používejte palici nebo kalač. Noste odpovídající ochranu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky