pátek 26. července 2019

Držák na truhlíky na balkon

Nemáte nejmenší chuť uzavírat rizikové pojištění kvůli případnému pádu květinového truhlíku z okna či balkonu ? Rostliny a květiny pomocí držáků na truhlíku můžete zavěsit na zábradlí balkónu nebo za okno. Balkónový držák Hangplast je nezbytným kouskem výbavy každého majitele balkónu nebo terasy. Praktické nastavitelné kovové háky v černé barvě na truhlík umožňují zavěšení truhlíku na balkón či zábradlí o šířce - cm.


Pro zavěšení truhlíků např.

Květiny v truhlíku rozsvítí každý balkon či terasu. Jak je ale upevnit na zábradlí, aby dělaly parádu a zároveň měly dostatek světla? Plastový držák truhlíků UNI 1kus na hranu pro truhlík 12cm.


Podobně jako držák na parapet ze dřeva i zde můžeme uplatnit svoji fantazii a vyrobit si řešení, které nám bude . I když bydlíte ve vyšších patrech paneláku, nic vám nebrání pěstovat i na vašem balkoně krásné květiny, které oživí vaše okolí. Držáky na zábradlí balkónu. Balkonové truhlíky jednoduše . Padající truhlíky z rozkvetlými květinami nikoho nepotěší.

Montáž Fixpot držáku truhlíků je jednoduchá a možná jak. Popis:Tento držák truhlíku je určen pro použití u samozavlažovacích . Planet succulent, balcony garden, apartment gardening, urban. TE (R624) nastavitelný. Možnost nastavení podle šíře vašeho balkonu , pergoly. Truhlík na rozměr od 15cm po 16cm.


Neviditelné uchycení truhlíku na parapetu. Jednoduchá instalace bez vrtání do fasády. Zabraňuje spadnutí truhlíku následkem vyšší váhy truhlíku nebo špatných.


Zábrany, držáky na truhlíky už rozebírají maminky na webu eMimino. Stavitelný plastový držák truhlíků do šířky cm. Bojím se ale, že vybrané květináče nebudou pasovat na moje držáky na truhlíky , které mám namontované na balkóně. Plastové balkonové a parapetní držáky truhlíků. Nerezové držáky truhlíků na zábradlí.


Zavlažovací truhlík systém LEBIŠ - komplet. Zobrazit celý popis. Praktický kovový hák na truhlík umožňuje zavěšení truhlíku na balkón či zábradlí.

Cena produktu bez dopravy. Vyberte si z naší nabídky a už Vám nebude bránit nic k tomu, aby jste si květinami vyzdobili okna nebo balkón. Kovový balkónový držák na truhlík Fantazie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky