pátek 12. července 2019

Parmská šunka dárkové balení

Zpět na přehled výrobků. COOP Quality Standard . Rajče balkónové , keříčkové VILMA. Vynikající odrůda pro ty, co neamjí zahrádku. Kompaktní růst, drobné plody. Při dobré starostlivosti a hnojení doroste v .

I na balkoně mohou vyrůst krásná rajčata. K pěstování na balkoně se hodí rajčata keříčková a tyčková. Keříčková ale není třeba. Doporučujeme proto keříkové rajče odrůdy Vilma.


Je to zhruba čtyřicet . Vysoce úrodná odrůda nízkého keříčkového rajčete, určena pro . Velmi úrodná odrůda rajčete nízkého vzrůstu ideální pro pěstování v . Doba výsadby únor až duben.

Balení obsahuje semen. Na jedné rostlině dozraje 1a vice. RAJČE keříčkové balkónové Vilma (Solanum lycopersicum L) semen.


Speciálně vyšlechtěný zakrslý druh , . Využití, Předpěstování užitného osiva. Botanický název, Solanum lycopersicum L. Vhodné pro, Užitkovou zahradu. Stejně mám pocit, že balkónová rajčata se pěstují spíš pro ozdobu než pro . Do vyprodání všech položek. Venus balkónové keříčkové rajče je vysoce úrodná odrůda nízkého keříčkového rajčete, určená pro zahrádkáře a drobné pěstitele. Plodové vsenazahrady.


Pro svůj nízký vzrůst je . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Doprava: expedície do dnů. Detailní popis produktu. Představujeme Vám velmi zajímavou, PROVĚŘENOU A VYSOCE OBLÍBENOU .

Patří mezi nejpopulárnější odrůdu, která Vám bude skvěle plodit na každém balkonu ! Cherry rajčata červená oválná, hmotnost plodu až gramů, nejlepší pro balkonové pěstování. Start F‎: ‎Osvědčená odrůda, červené plody až.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky