pátek 12. července 2019

Jak vyrobit motor na gril

Složení: - nerezová konstrukce - nerezový rošt – rozměr 5x 50 z kruhové . Tento multifunkční gril na sele , krůtu či kýtu je vybaven otočnou grilovací jehlou poháněnou elektromotorem 12V ss. K tomuto grilu na selata, kýty a krůty lze dokoupit přídavnou grilovací jehlu vhodnou pro. Bez problémů na něm ugrilujete sele , malého divočáka, ale i jehně nebo dvě velké kýty. Zařízení Sauenland od společnosti oneConcept je gril na sele , který plní sny rustikálních labužníků.


Masivní ocelová konstrukce určuje vnější vzhled zařízení.

Otvor pro grilovací jehlu je čtyřhran o rozměrech cca x mm. Celková hmotnost grilu včetně vozíku: . BB Grill gril na dřevěné uhlí BBQ BIG. Technické parametry grilu na sele. Pro maso do maximální hmotnosti kg. Gril je na kolečkách s držadlem, takže není problém převážet.


Vše je natřeno ohnivzdornou barvou. Doprava po celé ČR zdarma.

Nejpoužívanější gril , určený především k opékání selat , jehněčího, krůtího masa. Gril je vybaven nosnou jehlou s dvěma vidlicemi napojenou na elektrický motor s. TIPY k použití vhodného plynu: Co se plynu týče, grily lze použít s:. Gril motor na sele zatížení do 1kg.


Tento gril je vyroben z masivního materiálu ocel 3mm a byl konstruován dle požadavku zákazníka pro snadnou přepravu(odjímatelné prvky). Přibližné rozměry : . PRONAJMU GRIL NA KÝTU NEBO MALÉ SELE , ROZMĚRY D:1X Š:65CM, ROBUSTNÍ, TĚŽKÝ , SE ZADNÍM TOPENÍŠTĚM. PÁTEK - PONDĚLÍ 800KČ. GRIL na sele Ferda XXL rozměr cca. Cena produktu bez dopravy.


Nerezový gril na prase do váhy prasete kg - boční ohniště. Gril je poháněn motorem na 220V. Ke grilu je možné zapůjčit . Rozměry grilu 1x cm. Pevná konstrukce z ušlechtilé oceli dle konceptu . Gril na sele , jehně nebo kýty s kvalitním motorem s převodovkou na 230V.


Osvědčený a testovaný zahradní gril na sele , kýtu nebo kuřata s kvalitním motorem na 220V(je v ceně grilu). Mnoho pozitivních recenzí od našich zákazníků.

Gril využívejte ve venkovních prostorech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky