pondělí 8. července 2019

Hrábě na mech obi

Ideálně také rovnou pohnojte nebo použijte kombinaci trávníkového hnojiva a příslušného . Co je to vertikutace? Hodnocení produktu:. Nožové kované hrábě pro odstraňování mechu a provzdušňování trávníků.


S dřevěnou násadou 1cm.

Na začátku nové zahradní sezony je třeba zbavit travní porost odumřelých stébel, mechu a plsti. Ty by časem vytvořily . Je-li sucho, trávník ráno a večer pravidelně zavlažujte. Vertikutace zbavuje půdu tzv. K vertikutaci můžete použít buď speciální vertikutační hrábě. Platí v prodejnách OBI.


Pomocí vertikutátoru odstraňte travní plsť, mech a odumřelé zbytky trávy.

Navštivte akcniletaky. Hrábě ocel14zs násadou v akci OBI od 13. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. Přejít na ten starší.


Teď už na dosévání jsem koupil to nejdražší co jsem v OBI našel, tak snad to. Hnojivo má tři účinky: likviduje mech ,. Akční leták Obi - Připravte zahradu na jaro - strana 3. Aktuální akční letáky a katalogy Obi včetně přehledných náhledů jednotlivých stran letáků a. Podívejte se na aktuální letáky OBI případně na aktuální produkty z kategorie. Ještě je potřeba shrabat listí, odstranit z trávníku uschlou trávu i mech , pohnojit rostliny podzimním.


Lze použít speciální postřiky, které naruší strukturu mechu a způsobí jeho vyschnutí. Alena Pobudová z hobbymarketu OBI. Pro vertikutaci potřebujeme vertikutátor, hrábě , sekačku, osivo a hnojivo.


Plsť (zbytky loňské posečené trávy, mechu a plevele) totiž způsobuje, že trávník. HNOJENÍ JE DŮLEŽITÉ Trávník po zimě potřebuje doplnit. OBI a názorně ukazují, jak při provzdušňování.

Akci na HRÁBĚ NA LISTÍ naleznete v prodejnách OBI. Související články: Máte na. Na menší plochy stačí vertikutační hrábě. Vysoké otáčky motoru umožní dokonalé odstranění staré trávy, mechu či listí. Mechanické vertikutátory, které vypadají jako hrábě s kolečky, oceníte jen tehdy,.


Jan Smékal z OBI marketu v Litoměřicích.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky