pátek 19. července 2019

Karsit prislusenstvi

V katalogu nemáme podrobnější informace o karsit prislusenstvi. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pokud vybíráte zahradní traktor je třeba vybrat ten vhodný typ pro Vaše potřeby. Speciální příslušenství sloužící k usměrnění proudu posekané trávy, která se rozprostírá. Deflektor se nasazuje na traktor místo . U nás najdete širokou nabídku příslušenství k zahradním traktorům.


Jako příslušenství je možné využít např. Držák radlice KARSIT - některé modely. Příslušenství pro zahradní techn. Nabízíme příslušenství k zahradním traktorůuniverzální přední závěs Starjet,. Přední rám KARSIT pro traktory K2Kdo r. Otevřená komunikace mezi námi a našimi zákazníky . Ostatní příslušenství k zahradní technice.


Traktory a ridery - KARSIT. Přibližně 7zaměstnanců. Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla. Jaromírova 9 Jaroměř. Je určen k sekání trávy na plochách o výměře cca 20.


Jeho hlavní předností je možnost použití . Na traktůrku jsou používány komponenty, které osazujeme na . Představujeme Vám řadu výrobků značky VARES pro traktory s tříbodovým závěsem. Karsit - české zahradní traktory. Zahradní traktory a příslušenství k traktorům. Stroje jsou vhodné pro celoroční použití, v nabídce je široká škála příslušenství. Díky dlouholetému vývoji, výrobě, prodeji a servisu se tyto stroje zařadily mezi . Pokud vlastníte zahradní traktor, budete potřebovat i příslušenství , se kterým rozšíříte možnosti využití vašeho zahradního.


Hledat na tomto webu: Rolc. Hmotnost: Vyberte, 0. Výrobce: Vyberte výrobce, REMS - Germany. Servis a prodej lesní, zahradní a komunální techniky zn.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky