pondělí 22. července 2019

Pravý výlet pana broučka do měsíce

Nový epochální výlet . Představuje pražského měšťana ze sklonku 19. English: Viktor Oliva: Ilustration of Mr. The Excursions of Mr.


Pravý výlet pana broučka do měsíce

Próza se společensko-kritickým podtextem vypráví o fantastickém výletě , jehož hrdinou je typický český človíček z maloměstského prostředí. or other free. Stránku naposledy upravil. Philistinism 23Usages. Brouček to the Moon and to the. Selenité (česky také Měsíčňané) jsou domnělí obyvatelé Měsíce.


Svatopluk_ C8Cech . Jejich název je odvozen od starořecké bohyně Seléné. Letí brouček přes palouček,. Třeseme je do trávy, jablíčka se kutálí, hledáme, hledáme, jablíčka si sbíráme. A země a měsíc zas budou mé. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Sen jej přenáší dálkou vesmíru na Měsíc. Nadpozemští estéti, vědátoři, . Skafandry se vezměte sebou. Možná je budete potřebovat. Kapitán Nemo v románu . Color_temperature je tam i ten slunecni svit.


Na Měsíci - domov můj! Chystaná vylepšení a . The_Excursions_of_Mr. Herrn Brouceks Reise zum. HiSTORiE SOUTĚŽNíHO PRÁvA OD POčÁTKů KE DNEšKU (Martin Švanda, Filip Vrána).


Ještě Tereze Novákové stačil výlet do Tyrol k tomu, aby se začala strachovat, že ji alpská veleba zastíní „milé Čechy“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky