pondělí 6. ledna 2020

Popínavé rostliny na zed

Chcete dostávat polední menu z naší restaurace e-mailem každé pondělí? Tak přijďte ochutnat kvalitní TEX-MEX v srdci Pardubic. Naše restaurace se nachází nedaleko krásného hradu Kunětická hora. Máme velké a bezplatné parkoviště. Vnitřní kapacita míst, včetně salonků.


Nekuřácká steaková restaurace Na Cibulce v srdci Pardubic.

Skvělé domácí pečivo, káva Tonino Lamborghini. Snídaně, obědy, večeře. Nepálská a indická restaurace Pardubice (bývalá restaurace Bazalka).


Přijďte ochutnat orientální kuchyni. NAjdete nás na Wernerově nábřeží za radnicí. Vítejte na stránkách nové EVROPY.


Jídlo chutné, ceny příznivé, personál perfektní, interiér stylový. Nikdo se nemusí stydět tam vzít ani obchodní partnery. Menu bylo velmi příjemné, .

Tankový Pilsner Urquell s sebou, čepujeme do speciálních pet lahví. Restaurace Na Poseidonu. Tankové pivo Pilsner Urquell a Gambrinus, denní nabídka jídel české i světové kuchyně. Cartellone - První Mediterrané restaurant v tomto kraji umístěn v samém srdci Pardubic , v příjemném prostředí zelené zahrady ve stínu stoletých stromů. Pernštýnské náměstí 4. Jedná se o stylovou restauraci , kde se snoubí gastronomická kvalita s příjemným a klidným místem nedaleko historického centra města Pardubice.


Penzion, restaurace a rozvoz pizzy. Jsme moderní rodinný penzion v klidné části Pardubic nedaleko letiště. Ať už se vydáváte na služební cestu, rodinný výlet . Upravená hospoda na kraji Pardubic. Výčep, salonek, sál, zahrádka. Pravidelné akce v sále.


Dle slov majitele se nejvíce pije to . Pod vedením manažera Daniela Matyáše a šéfkuchaře Petra Břenka její kuchařský tým od . Ochutnejte čerstvé těstoviny, mořské speciality a tradiční italská jídla. Nabídneme široký sortiment vín a alkoholu z Itálie. Děláme také skvělé snídaně.


V klimatizované restauraci poskytujeme až 1míst.

Prohlídka restaurace. Dnes si zasloužíte něco výjimečného. Zajděte s přáteli či partnerem na večeři do restaurace nebo na drink do příjemného baru. Vyberte si z oblíbených i nových . Stylový, nekuřácký steak house v Pardubicích. DVOREK restaurace , Pardubice : See unbiased reviews of nejen DVOREK restaurace, rated 4. RESTAURACE UZAVŘENA DO ODVOLÁNÍ.


Hospoda Plzeňka, má v Pardubicích svou dlouholetou tradici již z počátku 20. Během tohoto měsíce došlo ke změně provozovatele restaurace , obnově .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky