pátek 24. ledna 2020

Maliník glen ample

Maliník glen ample

Plody jsou velké, kuželovité,. Dodáváme v konteineru P9. Hmotnost plodu je - . Sladké plody aromatické chuti. Skotská odrůda zcela beztrnné maliny.


Maliník glen ample

Pôda, humózna, vlhká, priepustná. Glen Ample malina kontejnerovaná. Intenzita rastu, stredná. Vhodné pro výrobu džemů, dezertů, i pro . Plodnost u tohoto maliníku je velmi vysoká a plody se sklízí . Pro vysokou potřebu vláhy lze maliník spolu s rybízem červeným a bílým pěstovat v podhůří, kde vzhledem k pozdní době. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Já jsem hodně spokojená s odrůdou GLEN AMPLE , šlahouny jsou mohutné a obsypané obrovskými velmi chutnými plody.


MALINÍK ´ GLEN AMPLE ´ BEZTRNNÁ. Zahradnicky významné jsou . K02L maliník červený. Dužninu má slivoň zeleno žlutou, navinule sladkou,. Rubus idaeus ´Fallgold´.


Plod: střední až velký, protáhle oválný. Brzy přezrává, je velmi raný. Má velké plody, chuť je sladká, aromatická, velmi plodná odrůda. Jak pěstovat maliník.


Odrůdy maliníku jednouplodící letní maliník. Lahodné, masité, pevné. Velikostí vynikají obzvláště plody odrůdy GLEN AMPLE a zárověň skvěle chutnají. Buckingham Tayberry keř. Malinoostružiník kontejnerovaný.


Zboží, Podnož, Tvar, Cena, Množství. Najbolj primeren čas za sajenje je jesen, razen na področji z ostrimi zimami, . Raz rodiaca letno - jesenná odroda červených, bez tŕňových malín, s výraznou a príjemnou arómou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky