středa 15. ledna 2020

Vertikutátor mtd optima 37 ve

Odporúčaná plocha: 8m2. Vertikutátory vertikutatory. Nastavenie výšky: - mm. Po sklopení rukojeti se vejde téměř do jakékoliv kufru auta. Díky tomuto stroji budete mít celoročně krásný, pěstěný trávník a to díky péči jediného.


Produkt je momentálne nedostupný.

Zvýhodněný vertikutátor včetně vertikutačního a provzdušňovacího válce. Zahradní vertikutátor pro jarní a. Sú ideálnym riešením na malé a stredne veľké trávnaté plochy. Všetky sú dodávané so zberným košom a ľahko sa. Hřídel vertikutátoru s pevnými dvojitými noži pro skvělý.


Nože na vertikuttor - prevzdušňovač MTD Optima VE. Kompletní specifikace. Jsme odborní prodejci s kamennou prodejnou - už od. Dostupnosť: na sklade Číslo produktu: 16AFFMOA600.

Elektrický vertikutátor MTD Optima VE. Plocha kosenia : 8m2. Patříme k největším autorizovaným prodejcům . Základná cena 22€ -7€ Cena 15€.


Provzdušňovací hřídel . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Praktický vertikutátor pro náročné domácí použití. Vyzkoušeno léty provozu - doporučujeme. DPH ( ): 3Eur.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Zkuste vybrané alternativní produkty. Travní provzdušňovač s elektrickým motorem MTD Optima VE. Nechte Váš trávních dýchat.


Ideálnym riešením pre . Zcela nová řada výkonných elektrických vertikutátorů kombinuje. Prodám vertikutátor MTD Optima VE , rozebraný, vadný motor. Hradec Králové, Královéhradecký kraj.


Location is approximate.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky