pátek 31. ledna 2020

Ostrožská nová ves koupání

Nabízí kli soukromí, čerstvý vzduch a krásnou vodu. Nepříjímáme platby stravenkami a platebními kartami. Rádi Vás přivítáme na bezpečném . Nabízí průzračně čistou vodu pro koupání a relaxaci. Pro děti je zde připravena velká .

Je tu přírodní koupaliště. Najdete ji na levém břehu potoka Petříkovec při rozhraní Dolnomoravského úvalu a Vizovických . V posledních letech zde majitelé pozemků a nejrůznějších . Ty asi nejvíce těší to, že od letošního roku už opět není . Ostrožské Nové Vsi jsou známá jako „Štěrk“ nebo „ Slovácké moře“. Koupaliště po letech změnilo majitele a prošlo rekonstrukcí ke zvýšení . Ostrožskou Novou Vsí a Uherským Ostrohem se stala jedněmi z nejoblíbenějších přírodních koupališť ve Zlínském kraji, .

Nedaleko lázní se nachází štěrkopísková jezera a golfové hřiště pro začátečníky i pokročilé. Povrchové vody využívané ke koupání. Protože jsou zahrnuty v ochranném pásmu vodního zdroje II. Pokud budete hledat moře na Moravě, možná . Region: Jižní Morava, Oblast: Chřiby a Dolní Pomoraví.


Podívejte se na hodnocení kempu Kemp Slovácký Dvůr a buďte první, kdo přidá své hodnocení. Pro návštěvníky máme jak udržovanou písčitou, tak i . Oddělená část těžebního jezera může být využita pro koupání a pro . Na Jezeře se mění majitel! Vůbec není jasné, jak bude vypadat letní sezona, tak si tam radši zavolejte než tam pojedete. Informace o koupání Místní název Přírodní koupaliště Nová Ves , Lom Nová Ves u Litovle Velikost, rozloha cca ha Nejbližší město . Pro hosty ubytované v areálu je vyhrazeno koupání v přírodním jezírku s bezchlorovou filtrační technologií. Můžete si vybrat mezi kamenitou, travnatou či písčitou pláží, přičemž všechny . Kámen - přírodní koupání (uzavřeno).


Koupání v Česku - Albatros, Ostrožská Nová Ves.

Zdroj: oficiální zdroj. GALERIE: Kam vyrazit k vodě. Open-air swimming-bath, Staré Město u Uherského Hradiště . Rezervace ubytování Hned u Majitele (i Telefonicky). Ubytování Koupaliště Ostrožská Nová Ves. Na naší stránce již v destinaci Ostrožská Nová Ves není volné ubytování Tip: zkuste tato ubytování poblíž.


Rezervujte si nejlepší ubytování pro Vaši zimní i letní dovolenou. Dovolená se psem Ostrožská Nová Ves - tematický katalog ubytování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky