středa 15. ledna 2020

Stropní lišty na kabely

Pro zakrytí připojovacích kabelů u plochých televizorů, projektorů, reproduktorů, nástěnných a stropních světel apod. Masivní hliníkový kryt s upravenými . U nás najdete parapetní lišty a kanály skladem a ihned k osobnímu odběru. Je vhodná zejména pro ukotvení kabelových vkládacích lišt , stropních a nástěnných svítidel.


Vkládací lišty pro kabely pro pevné elektroinstalace v domovních rozvodech pro přisazenou montáž.

Lišty můžeme připevnit pomočí šroubů napříkladn na . Elektroinstalační lišty a příslušenství, parapetní kanály pro elektrické domovní rozvody. Produkte 6products 661 . Vedeli by ste mi poradiť, ako do 40mm širokej a 6m dlhej KOPOS lišty vkládať jednotlivé kabely tak, aby mi nepadaly? TV kabely , TF rozvody a PC rozvody.


Funkcí profilu je uspořádat a maskovat různé rozvody kabelů , může také splňovat funkci ochranné lišty. Nabízíme elektroinstalační lišty a kanály od firem Kopos, Hager a Schneider Electric. Pro lepení doporučujeme lepidlo ze sekce příslušenství.

Přetíratelné vodouředitelnými barvami. Určená k montáži do rohu mezi podlahu a stěnu místnosti, ale i mezi dvě stěnynebo stěnu a strop. Designové vodící lišty na kabely od příslušenství, kabelové organizéry. Lišty z našeho sortimentu jsou vhodné pro poklad na veškeré podklady a jsou odolné vůči agresivnímu a chemickému prostředí.


Lišta hranatá 20x2 bílá, m, karton. Dvojitý zámek víka zvyšuje tuhost lišty a zajišťuje pevnější fixaci . Díky zvláštním gumičkám na horním a dolním okraji podlahové lišty. Určena pro montáž na stěnu, nebo na strop.


Naše kvalitní podlahové lišty Orac lze využít i jako lišty stropní či lemovací. Tyto lišty na podlahu navíc dokáží zakrýt také kabely a drobné nedokonalosti. I stropní lišty řadíme mezi bytové dekorace, které se nevyplácí opomenout.


Lišty Orac prostoru vdechnou jedinečnou atmosféru a zakryjí i nevzhledné kabely či . Lišty jsou určeny pro instalaci rozvodů malého a nízkého napětí. Prodáváme polystyrenové lišty pro oddělení stropu a stěny, dále nabízíme široký sortiment. Zároveň tyto polystyrenové lišty slouží k zakrytí trhlin či kabelů. UTP, koaxální kabel , CYSY, CYLY apod.


Stropní lišty a recenzí z vašeho okolí.

Rozvedení kabelu za kuchyškou linkou v liště , nad pracovní deskou zasekat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky