pondělí 13. ledna 2020

Rožeň na sele půjčovna

Půjčovna grilů - půjčení grilu na CELÝ víkend - od pátku do pondělí Rezervace nejlépe telefonicky na tel. Slouží ke grilování masa, kuřat a selat až do váhy kg. Jeho instalace je velmi snadná, s tím, že charakter konstrukce umožňuje bezproblémové přemístění.


GRIL na sele Ferda XXL rozměr cca. Rožeň na krůtu, vepřovou kýtu nebo klidně i na velké prase.

Catering a pronájem . Můžete si půjčit i pártny stany, posezení. Cena půjčovného za jeden kalendářní den (Kč bez DPH). Musím gril před vrácením vyčistit . Popis Plánujete svatbu, oslavu nebo sešlost a rádi byste si . Inzerát Pronájem grilu na sele : Velký gril na v okrese Kladno, cena 999Kč, od prodejna Sbazar.


Na sele či kýtu do 30kg. Maso grilované v tomto grilu je šťavnaté a chutné.

PŮJČOVNA GRILŮ - pronájem grilu na sele , kýtu, kuřata, steaky a klobásy. Potřebujete půjčit gril na sele nebo steaky ? Pujcovna a prodej zahradnich grilu. Cena za půjčení grilu na sele či kýtu je za víkend pa-ne 500Kč. V případě výroby grilu na… 5Kč Kutná Hora.


V naší půjčovně na Vás čeká druhů grilů, na kterých si můžete ugrilovat nejen kýtu, kuřata, krůtu, ale i sele nebo jen steaky. Pokud Vaše oslava, párty nebo jen. Gril na kýty, či sele. Půjčujeme grily, vyčepní zařízení. Platí při pronájmu na dny, vratná kauce.


Chcete grilovat celé sele či jehně nechce se vám kupovat kvůli tomu celý gril - vypůjčte si náš! Dále možné použít na grilování kýty. Elektrický motor, jehly, rošt. Na dřevo, boční topení.


Maximální zatížitelnost: kg masa (v syrovém stavu) Maximální točný průměr: cm. Topeniště grilu na zadní části grilu a tudíž maso .

Nerezový gril je určen zejména k opékání selat , kýt, ale také drůbeže a jiných druhů mas. Nabízíme vám jedinečnou možnost zapůjčení grilu, ve kterém si můžete na své oslavě ugrilovat vše od kýt až po celé prase. Skladem ks Pronájem . Pro veřejnost zavřeno!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky