úterý 14. ledna 2020

Kulový ventil 1

Ventil z ALU slitiny s pákový kohoutem a šroubením na hadici. Standardní zahradní ventil s pákovým kohoutem z . Původní cena: 2Kč. Dostupnost skladem u dodavatele.


Jmenovitý tlak bar.

Zahradní páčkový ventil – zahradní kulový kohout. Vyrobeno z pochromované mosazi. Kulové kohouty eshop. Vhodné pro rozvody vody, plynů a neagresivních kapalin.


Vysoce kvalitní kulový kohout s vnitřním a vnějším G závitem vyrobený s pochromované mosazi. Jeho předností je vysoká pevnost, spolehlivost, plnoprůtok a . Může se používat i pro vzduch do . Třícestný kulový kohout do L.

Objednací číslo ‎: ‎TVL. Tělo z poniklované mosazi. Výrobce: měsícůZáruka: do dnů . R620X003Kód: Giacomini. V návaznosti na opatření vlády v souvislosti s COVIDjsme s platností od 16. Příbuzné výrobky vhodné ke kombinaci: SG spojka . Roth kulový kohout “. Mosazný kulový kohout ” vnitřní závit, přechodové . Dodává se s hadicovým šroubením.


Maximální provozní teplota: 20°C Spojení: převlečná vodoměrná matka k. Na centrálním skladě. Stojánkový kulový ventil. Stáhněte si dokumentaci: Technický nákres (pdf).


Osička s dotahovací ucpávkou. Použití: studená a teplá . Vybírejte z inzerátů.

Slovarm - nabídka kulových kohoutů pro rozvody pitné a užitkové vody. Kvalitní kulový ventil s ucpávkou kolem hřídele, PN30. Kohout kulový 2-cestný, Ventil kulový 2-Way, CESTNÉ KULOVÉ VENTILY Jsou hlavně používány v různých oblastech jako např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky