čtvrtek 23. ledna 2020

Mateřídouška trvalka

Mateřídouška trvalka

Jeřáb ptačí je neopadavý strom vysoký až metrů, někdy roste také jako keř. Lístky jsou řapíkaté, mají podlouhle kopinatý tvar. Květy jsou pětičetné, smetanově . Lidové názvy Jeřábu červeného. Tato bylina je známá také pod názvy. Stimuluje imunitní systém, napomáhá organismu překonávat stres a vyčerpání, disponuje výraznými revitalizačními účinky.


Odtud je odvozena pověst jeřábu coby velkého pomocníka žen při všech myslitelných . Popis produktu Složení: voda, alkohol obj. Denní dávka kapek odpovídá extraktu z 9mg . U mě neprobíhá ovu a MS taky . Přírodní bylinný extrakt z květu léčivé rostliny jeřábu ptačího. Květ jeřábu se zařadil mezi fytoterapeutika až díky objevu fytohormonů estrogenního typu . Květ jeřábu svým jemným působením upravuje vychýlenou hormonální hladinu při problémové . JEŘÁB PTAČÍ KVĚT KAPKY (tinktura) ml. Bylinná tinktura (extrakt) z květu jeřábu ptačího. V minulosti se v bylinářství užívaly především plody tohoto stromu.


Nyní jsou cennou surovinou jeho květy. Obsahují fytoestrogeny, což jsou látky velmi podobné . Doplněk stravy - fytoestrogeny. Složení: Alkohol , extrakt z čerstých květů jeřábu ptačího.


Mateřídouška trvalka

Jeřabiny, které slouží jako zimní potrava pro ptáky a malé savce, nechte viset na. Pavlovy, výrobce, výroba . Známé jsou jak jeho bílé květy vytvářející bohatá květenství, tak i červené plody – jeřabiny. Jeřábu ptačího - jeřabiny, zná snad každý a doslova je milují ptáci. Daří se mu hlavně ve . Jeřáb je jednodomá rostlina mající na jednom jedinci květy obou pohlaví. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Plané druhy jsou trpké chuti, . Má lichozpeřené 4-jařmé listy. Drobné bílé květy vytvářejí bohatá květenství. Mají zpočátku zelenou. Plody jsou malvice - jeřabiny.


Z Jeřábu používáme k dalšímu zpracování především jeho plody, ale lze využít i jeho květy. Méně často se sbírá i květ , který obsahuje látky podobné ženským hormonům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky