pátek 10. ledna 2020

Kuřecí maso v jogurtovém těstíčku

Tu připravíme smícháním jogurtu, vajec, . Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku. Kuřecí řízky můžeme zmenšit na. Pečená kuřecí stehýnka v jogurtu. KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ.

Maso si umyjeme a řežeme na řízky, podle potřeby jemně naklepeme a napacujeme do marinády, kterou jsme si připravili smícháním všech surovin. Jenomže tenhle recept měl tak rozsáhlou a nadšenou diskuzi, že nepřipouštěl pochyby. Pak maso přendáme do uzavíratelné nádoby a uložíme v lednici.


Jogurtové kuřecí řízky jsem tedy musela vyzkoušet i já. Změklé máslo utřeme s prolisovaným žloutkem, umletým drůbežím masem a . Do nádoby s víčkem rozmícháte marinádu: bílý jogurt, do něj klepnete celé vejce (nebo dvě) a opět . Maso na řízky : vepřové, kuřecí nebo krůtí, cca 6-, 7g. Bílý jogurt tučný, nejlépe řecký, 2g.

Solamyl (bramborový škrob), 5 . Plněný řízek v těstíčku. Maso je potřeba naložit jeden až dva dny předem, takže je s tím nutno počítat. Výsledek ale za to stojí, řízky mají jemnou česneko- jogurtovou příchuť a věřím, že budou chutnat i Vám. Každý plátek masa namočíme nejprve v bílém jogurtu, pak ho obalíme ve strouhance a zprudka . Jednoduché rychlé recepty: Namarinujeme kuřecí prsní řízek v jogurtu smíchaném s kari kořením a vejcem.


Místo koření občas dávám česnek, . Medailonky v jogurtovém těstíčku. Fantastické jogurtové kuracie rezne Recepty Na Vaření, Zdravé. Vždy se říká, že mléčné produkty v marinádě zabrání tomu, aby bylo maso po. Pokud máte rádi kuřecí maso , zkuste připravit karbanátky tak, že maso. Květák, Recepty Na Kuře, Pizza.


Autorkou dalšího z receptů Ostravské rozhlasové rodinky je paní Radmila Ullmannová z Bohumína-Pudlova. Podle jejího receptu si připravíme jogurtové kuřecí. Smažené žampióny, brambor.


Jako přílohu volíme . Křupavý řízek v trojobalu nebo v pikantním těstíčku … Připravte si s našimi.

Maso namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky