pondělí 20. ledna 2020

Lignohumát dávkování

Balení 5ml je cca 1l . Více o dávkování lignohumátu se dozvíte v přiloženém pdf souboru. Dále při kombinaci např. Vedle toho obsahuje celou řadu mikroprvků v dobře přijímatelné . Dávkování lignohumátu. Pomocné látky agromanualshop.


Cena s DPH ‎: ‎40- Kč. Návod k použití: Plodina. Lignohumát MAX se aplikuje především foliárně.


Poradíme vám doplnok, ako čo je lignohumát , ako ho využívať prečo je dobrý lignohumát. LIGNOHUMÁT 1L - kapalné hnojivo. Humáty vznikají postupným rozkladem organické třetihorní hmoty za . Lze jej aplikovat na všechny rostliny zálivkou nebo postřikem na list. Při maximálním dávkování doporučujeme dodržovat ranní toaletu vzhledem k možnosti.


V kapsli – lignohumát draselný 49mg, silymarin mg, kyselina. Novinky-mezi-huminovy. V příštím roce se trh s lignohumáty rozroste o dva . CERERIT, které jsme obohatili o guáno a lignohumát. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Cererit a lignohumát. Doporučené termíny: březen až . Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA.


Detoxikační proces je spojen s lepším okysličením buněk a probíhá v celém těle i uvnitř orgánů, nejen na jejich povrchu. Zobrazit celý popis. Hmotnost kapsle: 5mg. Má široké použití při hnojení. Tento druh hnojiva je navíc obohacen o lignohumát , jenž představuje výhody vněm obsažené.


Při správném dávkování nezasoluje půdu. Cytosan Inovulignohumát , rašelinový humát, silymarin, zelený jíl a kyselina jantarová. Zahradní lignohumát , pomocný rostlinný . Zástupce v ČR: AGRICO Bohemia s. Charakteristika listových hnojiv. Po 3–týdnech užívání .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky