středa 22. ledna 2020

Pachový ohradník hagopur

Pachový ohradník hagopur

Pěna pro pachový ohradník HAGOPUR Duftzaun - Schaum 6ml. Pěna obsahuje speciální pachové látky. Pěna se aplikuje pomocí jednorázového aplikátoru . Přečtěte si zkušenosti ostatních chovatelů a jezdců. Hagopur koncentrát - pachový ohradník.


Pachový ohradník hagopur

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá. Ztvrdlá pěna pachového plotu neovlivňuje . PACHOVÝ OHRADNÍK HAGOPUR - pachový… 5Kč. HAGOPUR pachový ohradník ve spolupráci s ADAC vyvinutý produkt pro snížení nebo zabránění nehod na silnicích a proti okusu plodin a dřevin.


Koncentrát, pachový ohradník , HAGOPUR - 5ml. Do vyprodání zásob 5Kč. S ohledem na mimořádnou situaci se dočasně mění podmínky doručení zboží: 1. Zboží nebude možné hradit tzv Dobírkou, je tedy nutné volit platbu předem. Odpuzovač prasat HAGOPUR s aplikátorem - Wild-Schwein-Stopp – koncentrát 5ml (červený) Odpuzovač divokých prasat s aplikátorem použití ke snížení. Mám otázku k produktu.


Kategória: Vnadidlá na zver. Záručná doba: roky. Dostupnosť: Dostupný.


Nově se pěna dávkuje pomocí aplikační trubičky, která je již . Aby si prasata na zápach nezvykla, je dobré střídat tento. Zabýváme se prodejem základních i doplňkových potřeb pro zahrádkáře, . Zpočátku světle žlutá pachová pěna postupem času tmavne a rozpadá se. Minimálně srnky si časem zvyknou. Společnost Interlov Praha s. HAGOPUR představují světovou špičku mezi repelenty, jež mají omezit průnik zvěře na plochy, kde by mohla způsobovat škody . Jedná se o pěnu s repelentem proti spárkaté zvěři, . Od společnosti ADAC odzkoušený a doporučený pachový ohradník redukuje nehody způsobených lesní a polní zvěří na komunikacích, a tím chrání nejen lidi,.


Pachový ohradník hagopur

Ke snížení škod způsobených černou zvěří. Používá se v oblastech pěstování kukuřice, chmele, vína, . Produkt je na čistě biologické bázi. Zvěř odpuzuje na základě směsi „vůní“. Pena pre pachový ohradník HAGOPUR Duftzaun-Schaum 6ml - odpudzovač zveri (vysoké) obsahuje špeciálne pachové látky.


Pachová pena proti zv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky