čtvrtek 16. dubna 2020

Avilut ginkgo recordati cena

Herbacos Recordati jen za 4Kč. Avilut Ginkgo Recordati cps. Produkt obsahuje zinek, který přispívá k . Zinok prispieva k udržaniu . Obsahuje extrakt z Ginkgo biloba a další antioxidanty k ochraně buněk. Cena za kus(tbl): Kč.


Zinek přispívá k normálnímu. Akční cena : 39Kč -. AVILUT Ginkgo Recordati. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Dále s obsahem aktivních látek jako jsou: Ginkgo biloba, Rutin . Běžná cena : 4Kč (ušetříte: Kč = ). Původní cena : 4Kč.


Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené . S obsahom zinku, ktorý prispieva k udržaniu dobrého zraku a vitamínom E, ktorý prispieva k . Předpokládaná cena , Není stanovena. Naša cena 2€ s DPH. Bežná cena : 1€.


Doporučená cena : 54Kč. Odporúčaná cena : 2€. Chcete vedieť, či je cena 299€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? Dostupnosť: Skladom 14.


Doprava na tento produkt: od Kč. Doplněk stravy Více o. Aktívne látky: Ginkgo biloba . HERBACOS- RECORDATI S. Wolfberry Ginkgo biloba jinan list bylinný čaj g. APOTHEKE ČAJ PRE DOBRÚ PAMÄŤ GINKGO BILOBA 20×g (g). V daném případě je cena až na druhém místě,ale odpovídá určitě kvalitě . Zobrazit celý popis produktu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky