pondělí 2. května 2016

Výrobce viking

Výrobce viking

Nutno zajistit demontáž a odvoz. K vidění na Praze Krč. Predam bazen ako novy jednosezonny,rozmer 4xm obldznik. Zastřešení bazénu TROPIKO pro delší koupání, teplý bazén a čistou vodu jako azuro. Ve srovnání se solárním ohřevem vody v kolektorech se zastřešením.


Výrobce viking

Rozměry bazénu-průměr metru,hloubka metru. Inspirație, Decorațiuni Interioare, Apă. Mai multe informații. Lze zastřešit kruhový madzemní bazen ? Bazen zachovalý,nová vnitřní folie požitá sezonu dále k bazenu. Prekrytie bazena 6m (950).


Náhradní fólie pro nadzemní bazén KRUH 66xm slouží k výměně. Písková filtrace pro nadzemní bazén. Prodám poloautomaticky lux do batenu. PRODÁM zastřešení bazénu.


Výrobce viking

Výměna bazénové folie. Použitý sezón, vnitřní fólie stále dobrá. Prodej včetně výkonné pískové . V současné době vše rozmontováno a připraveno k dopravě. Vntřni plachta je nová ještě nerozbalená(ta silnější)koupená v loni . Krycí plachta na bazén pro bazény s ocelovým rámem o průměru 3cm.


Summer Fun Ochranný prostředek proti vodním řasám nepěnivý l. Azuro x 7m prodám. Vše v perfektním stavu, . Bazén azuro 4– jirka školák – album na Rajčeti photo. BAZEN AZURO 4DL KOMPLET wood.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky