čtvrtek 16. dubna 2020

Černá pe folie

Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. PE ochranná fólie určená k ručnímu zakrytí ploch náchylných na znečištění nebo poškození a také pro vlastní výrobu pytlů libovolné délky z předem připraveného. H nebo polohadice PH.


PE folie čirá, síla 0. Je také vhodná na fóliovníky.

Zakrývací plachty, fólie, pytle vám zaručují bezpečnost a pořádek ve vaší domácnosti a na staveništi. Oboustranně hladké desky a fólie z LD- PE , HD- PE. Mléčné, černé a barevné provedení. PE překrývací folie 3listů, černá.


Materiál: Polyethylen ( PE ). Hornbach Praha - Černý Most. Síla folie PE -DR: mm, mm (7Kč), mm ( Síla folie PE-DR ‎: ‎mm mm (7Kč) mm. Prodejní místo: Pardubice.

Záhonová folie proti prorůstání plevele PE - černá 2x10m. HDPE a LDPE krycí folie pro univerzální použití v domácnostech i firmách. BetterMorning Store . Rozměry: 5x4m, Kategorie: Folie. Ochrana palet se zbožím proti vlhkosti. V rolích po 2kusech.


Krycí LD- PE tkaná plachta na bazén kruh m - fólie m černá. Ke skladování a konzervaci v kulatých a hranatých balících. OBALY NA PĚSTEBNÍ SUBSTRÁTY A HNOJIVA, KRYCÍ ČERNÁ PE FÓLIE.


Vyrábíme obalové materiály pro balení všech typů pěstebních substrátů. Zboží není momentálně dostupné. Bílá strana folie odráží až. Fólie PE polohadice 09mm černá 2x5m. Ke zboží doporučujeme.


Zpracovávané materiály. Hledáte ACO Kabuflex (Kabuprotect) R DN chránička PE -HD (5640) černá ? U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.

Velikost role: cca kg (cca 7m). Cena: individuálně v závislosti na odběru. Odstíny: bílá, černá , modrá, červená, žlutá, zelená . PENEFOL – PE hydroizolační fólie.


Je balena po 1bm v návinu na papírové dutince o průměru mm. Tyto LDPE polohadice se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky