čtvrtek 16. dubna 2020

Náhradní díly rojek

Objednávka záručního i pozáručního servisu. Katalog náhradních dílů - ROJEK. Elektronický katalog včetně objednávkového systému na vybrané . ROJEK Dřevoobráběcí stroje, Kontakty. Náhradní díly na kotle značky Rojek.


Příslušenství a náhradní díly ke kotlům od čidel, regulátorů a snímačů až po šnekové dopravníky pro všechny prodávané značky.

Originální náhradní díly. Rychlý a odborný servis. Výroba a prodej pyrolytických, zplynovacích a automatických teplovodních kotlů originální . PŘI OBJEDNÁVCE, DO POLÍČKA POZNÁMKA, UVÁDĚJT. Servis, reklamace, náhradní díly. Různá tlačidla, podávací pomůcky, bezpečnostní kryty, náhradní řemeny, dorazy, pravítka.


Rojek Řemen plochý 15x910mm, pohon předřezu PK 30 PK 250. Nože a podložky o síle mm dodáváme jako náhradní díly.

Kompletní informace o produktech značky Rojek - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. V naší nabídce naleznete široký sortiment převodovek a motory pro automatické kotle. Betonová deska horní - Klimosz Combi B. Prodejce zemědělské techniky značek Zetor, John Deere, Pöttinger apod.


Eshop nabízí skladem tisíce náhradních dílů a potřeb pro zemědělství. Nahradni dily kotel rojek produkty. SB POUZDRO PRO PALIČKY AHEAD. Kapsy na náhradní díly Háčky pro uchycení na.


Formátovací pily z naší nabídky formátovacích pil si vybere opravdu každý. Vyrábíme a dodáváme pily pro kutily (řada KDR), drobné . V této kategorii naleznete dřevoobráběcí stroje těchto typů: srovnávací frézky, srovnávačky, hoblovky, hoblovačky, tloušťkovací frézky, tloušťkovačky. Zplynovací - Teplovodní kotel Rojek na palivové dřevo a tuhá paliva (uhlí). Přesné hoblovací nože typ ROJEK.


Popis: Prodám nepoužitý díl na protahovačku rojek ,zvedací trapezový šroub spodního stotu s polonoidním přebvodem a výstupní hřídelý 16mm . A U - Automatický teplovodní kotel na tuhá paliva teplovodní kotle na tuhá paliva, . KRAMP - náhradní díly. Třídit dle: Název položky, Kód položky, Cena položky, Pořadí položky, Položka je v novince, Položka je v akci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky