čtvrtek 16. dubna 2020

Rehek zahradní hlas

Při vábení se ozývá ostrým „fit“ nebo „fit-tek-tek“. Zpěv je krátký, zvučný, začíná švitořivým vrzáním a . Zpěv rehka domácího je možné nejlépe vychutnat v mlhavém dni v tichu. Hnízdí od konce dubna do poloviny června.


Hlas : Nahrávku zpěvu samce naleznete zde.

Zpěv vzhledově podobného a příbuzného rehka. Popis V každém šatě má rezavý ocas a kostřec. Samec je tmavě šedý, s uhlově černou náprsenkou, v křídle . HLAS : Zpěv se skládá ze 4-zajíkavých, stejně vysokých tónů, sykavky a 2-dalších úderů, je málo . Býval obyvatelem skal, dnes žije spíše u venkovských stavení, chatových osad a ve městech. Bird bringing food for hungry nestlings.


Streptopelia decaocto), pták téměř.

Ale vábivý hlas jeho, jenž zní jako fid tek tek, jest příjemný. Mně připomíná jeho zpěv ze . Hlas při vábení zní jako ostré fit nebo fit-tek-tek. Víte, jaký má hlas ledňáček říční? Nebo jak zpívá červenka obecná?


Phoenicurus phoenicurus) z hlediska velikosti a ekologických parametrů a tyto. Jak pomoc ohroženým poštolkám? Jaké je oblíbené útočiště čejky . Hlas pro tento den Křivka obecná, Orel mořský, Sýc rousný, Žluna zelená,. Flétnový hlas se podobá písni kosa černého, je však jednodušší.


Hlas ptáků s následným vypravovacím komentářem ke každému z nich. Slavík obecný (Luscinia megarhynchos) = 5. Lejsek černohlavý (Ficedula hypoleuca) = 2. Všechny informace o produktu Hlas Pro Tento Den: Ptáci našich měst a vesnic. Rehek zahradní - délka: 5m 35. Po celou dobu vycházky vás bude zpěvem doprovázet budníček menší, jehož hlas je .

Komentované nahrávky nejběžnějších a nejzajímavějších ptáků žijících v blízkosti člověka. Naučte se rozeznávat druhy ptáků žijících na uzemí ČR podle zpěvu . Nejčastější zahradní ptáci - německy popis, fotografie, hlas. Murando DeLuxe Pětidílné obrazy - hlas jelen 150xcm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky