čtvrtek 16. dubna 2020

Sauna hradec králové flošna

Sauna hradec králové flošna

Bio sauna je nejchladnější ze všech klasických saun a je vyhřívá na pouhých 75° C. Vlhkost vzduchu uvnitř sauny je vyšší. Odpařují se zde aromatické esence, . Na výběr různé sauny , odpočinková místnost. Zdarma ručník a plachta.


Sauna hradec králové flošna

Squash centrum Flošna. Třech saunách – FINSKÁ SAUNA , BYLINKOVÁ SAUNA , BIO SAUNA. Podle ní by její návštěvnost jistě zlepšila vířivka či venkovní sauna.


Všechny hradecké saunaře, milovníky wellness a zvyšující se. Nemalým lákadlem je také . Hradec Králové získal . Wellness studio Flošna. Koupaliště a wellness studio Flošna. Oferta specjalna: jacuzzi, wewnętrzny basen relaksacyjny, sauna fińska, . Součástí areálu je objekt wellness studia, kde se nachází finská sauna , bio sauna , aroma kabina, parní kabina, komplex s masážními sprchami, vana NeoQi - . K aktivnímu pobytu na slunci slouží i dva kurty na plážový volejbal.


Sauna hradec králové flošna

Special offer: whirlpool, indoor relaxation pool, Finnish sauna , bio sauna , cooling. Areál Flošna je multifunkční. K dispozici jsou běžně vířivé bazény, sauny , parní kabiny a další. Samozřejmě do parních kabin a saun je vstup pouze bez plavek v prostěradlech, která . Sauny čisto, restaurace průměrná, venkovní bazény super - v sezóně mooooc lidí. Variantně je možné namísto koupaliště použít wellness ( sauny ), odkud je umožněn vstup na koupaliště.


KOUPALIŠTĚ FLOŠNA ( HRADEC KRÁLOVÉ ). Další informace: tobogán, umělé vlnobití, horký bazén, solárium, sauna. Sauna world is my favorite during winter! Typ bazénu: Veřejné bazény. Představovali bychom si tam třeba vířivku nebo saunu ,“ naznačila. Ten kdo vodu úplně nechce opustit zavítá do finské sauny či biosauny, využije služby whirlpoolu nebo wellness služeb.


Sauna hradec králové flošna

Speciální parní a aroma kabiny pomohou . Sauna , Bio- Sauna , Dampfkabine, Aromakabine, Massageduschen, Auβenterrasse, . Speciaal aanbod: whirlpool, binnen relaxzwemba Finse sauna , bio sauna. Můžete se jít ohřát do páry a sauny , navštívit solárium, nechat se promasírovat anebo občerstvit u baru v bazénové hale. V areálu je kromě restaurace s venkovní . Letošní sezónu, která byla devátou v pořadí, Flošna zahájila 12. Ve studiu najdete finskou saunu , bio saunu , aroma kabinu, parní kabinu, solárium,.


Největší fitness v HK, klimatizace v létě k nezaplacení, sauna a horolezecká stěna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky