pondělí 24. října 2016

Hadice k vysavači eta

Originální hadice ke vysavačům ETA x4Preto a ETA x4Silent. Průměr připojení tyče: mm. Hadice je určena pro průměr mm. Univerzální hadice pro vysavač AEG ELECTROLUX BOSCH ETA.


Hadice k vysavači eta

Určeno pro průměr mm. Náhradní díly ETA na vysavače jako jsou držadla, hadice , hubice nebo. Popis: Prodám hadici k vysavači ETA BIGGS . Filtry, hadice , hubice, čistící prostředky do vysavačů a další příslušenství odešleme k. Podlahová kobercová hubice k vysavači typ mm – pro všechny vysavače s kruhovým . Nemá někdo funkční hadici k vysavači ETA aquill cylinder extractor vacuum cleaner?


Hledáte ke svému nynějšímu nebo novému vysavači náhradní trubici? Trubky a hadice z naší nabídky jsou vhodné pro většinu vysavačů. Hadica k vysávačom ETA bez koncoviek (mm). Prostřednictvím tohoto adaptéru připojíte k vysavači s oválnými trubicemi . Potřebujete náhradní díl k Vaší myčce, pračce, sušičce, vysavači nebo mixeru?


Daruji za odvoz funkční příslušenství k vysavači ETA. Jinak jde do popelnice. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete.


Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. CP30 Čisticí textílie k vysavači CP3000. Kč CENA PO SLEVĚ 1Kč bez DPH 1Kč. Naše prodejna elektro, nabízí sáčky do vysavačů značky Jolly výrobce příslušenství k vysavači.


Objednejte z pohodlí domova a vyzvedněte v Zasilkovna.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky