pátek 7. října 2016

Ikra mogatec krovinorez

Prodám křovinořez Huricane Ikra Mogatec. Prodej z duvodu motor nejde natočit koupil se nový. Motor jde protočit -k tomu je tyč uhlová převodka-mimo madel. Sekání, udržování trávníku, čištění okolí . Motorová kosa Husgvarna 1R je poměrně silný a výkonný křovinořez za . Levné náhradní díly pro motorové pily Ikra Mogatec najdete v e-shopu Kasumex. Více než let dodáváme . HobbyPRstudio 19views.


Celé roky sa snaží poskytovať svojím zákazníkom tú najlepšiu. Podívejte se také na . Křovinořez „ Ikra Mogatec XL 25SSB“. Predám plne funkčný krovinorez. Ku krovinorezu pridávam aj ochrannu prilbu s náhradným lankom. Krovinorez bol používaný . B3bIB3_IzL5KCGOp6RWFlHfG- um2o2.


Nedaří se mi jej nastartovat takže pro někoho kdo se v tom vyzná na opravu nebo . Inzeráty krovinorez ikra. Bezplatná inzercia, krovinorez ikra predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Startovací kladka - starter na křovinořez.


Technické parametre Máte dodatočné otázky ohľadom tohto produktu? Kontaktujte nás telefonicky alebo správou v chate. Tento model disponuje elektromotorem o příkonu 3W. Má poloautomatickou . Mám dotaz,prodáváte náhradní díly k produktům co máte v nabídce?


Jedná se mi o startovací modul pro křovinořez typ. Zdvihový objem 2ccm, výkon kW. IKRA MOGATEC XL 25SSB. Používá někdo z diskutujících motorovu kosu firmy Ikra - Mogatec , nebo má.


Strunové sekačky a motorové kosy Ikra prodává Mountfield. Uvedu příklad v nabídce můžete najít křovinořez Ikra Service France .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky