pondělí 17. října 2016

Prodej ovocných stromků středočeský kraj

EPS 1S 2mm, netkaná geotextilie. Slouží vpozemním stavitelství při výstavbě střech,. Minimální tloušťka polystyrenu. CELKEM TLOUŠŤKA PŘÍČKY 125mm.


Tvoří ji tuhá kokosová vlákna spředých do příze o tloušťce cca mm. Hydroizolační fólie z PVC-P určená k mechanickému kotvení.

FILTEK a horní vrstvy PVC DEKPLAN . Netkaná geotextilie vhodná pro výstavbu drenáží , vodních staveb, zpevňování svahů apod. Vybírejte z inzerátů. Před započetím zemních prací se odebere ornice tloušťky 2mm. Omítka stěn jádrová weber.


Těsnící fólie na bázi EPDM pro vytvoření vodotěsné izolační vrstvy na exteriérové straně konstrukce. CEMENTOVÁ STĚRKA VYROVNÁVACÍ( tloušťka dle krytiny). Hodnoty tloušťky fólie před profilací.

Jednostranně lepicí butylkaučuková páska tloušťky mm a šířky mm vyztužená . Materiál je v balení silně stlačen a po rozbalení nabývá rychle jmenovité tloušťky. Komprimace usnadňuje . Geotextilie ze 1 polypropylenu se separační, ochrannou, filtrační a zpevňovací. Objekt je založen na žb desce na pěnovém skle tloušťky 5mm.


Nosná konstrukce je tvořená třívrstvými šroubovanými panely Dekpanel. Substrát a vegetační souvrství. Jedná se hydroizolační fólii z měkčeného PVC vyráběnou ve více tloušťkách. Využívá se pro povlakové.


Tloušťka tepelné izolace pod podlahovým. Příplatek za přehlazerí povrchu tloušťka mazaniny do mm. Geotextilie 3g m Geotextilie filtek , Geotextilie 500g, Geotextilie ceník, Tkaná.


Na EPS přijde geotextilie Filtek 3a foliová kotvená krytina z mPVC. Rozprostření ornice v rovině tloušťka cm. Výška ( tloušťka ) betonové desky by měla být. Položení vrstvy z geotextilie, uchycení sponami.


Fermacell o tloušťce mm, která slouží jako protipožární. Netkané geotextilie zpevněné vpichováním.

R0 Zřízení vrstvy z geotextilie sklon do 1:š.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky