středa 26. října 2016

Originální dárky ze dřeva

Originální dárky ze dřeva

Jedná se o směs huminových a fulvových kyselin a jejich draselných solí. V kapsli – lignohumát draselný 49mg, silymarin mg, kyselina jantarová mg, želatina. Cytosan lze úspěšně kombinovat s krémem Cytovital a . Vzhledem k tomuto složení působí velice příznivě na celkový stav rostlin. Charakteristika: Pomocný rostlinný přípravek. Zahradní lignohumát.


Originální dárky ze dřeva

Použití Lignohumátu a sulfuron-metylu na plevelné rostliny a jarní ječmen. Podle složení a podle vlastností je dělíme na huminové kyseliny. Určení těchto produktů je rozmanité – od čistých Lignohumátů , jež jsou nabízeny. Velké Británie a to nejenom přizpůsobením balení, ale také složením.


Detailní popis produktu. Obsahuje také řadu mikroprvků v dobře . Dostupnost, Skladem (ks). Lignohumat MAX je vysoce koncentrovaný vodný roztok směsi huminových a fulvových kyselin a jejich solí, kde fulvové kyseliny převažují.


Originální dárky ze dřeva

Těmto požadavkům plně vyhovuje přípravek hnojivá směs složená z . Lze aplikovat zálivkou nebo postřikem na list. Rozměry a hmotnost (netto). Organo-minerální kapalné NPK hnojivo.


Složení : vlhkost max. H až 1 nečistoty na sítě mm max. Zkoumá složení lignohumátu , jeho funkce a rozsah jeho použití v zemědělství. Výraznou zvláštností lignohumátů je složení těchto huminových látek.


Originální dárky ze dřeva

Vyváženým složením hlavních živin a obsahem mikroprvků poskytuje rostlinám vše potřebné ke zdravému vývoji. Lignohumát je vysoce výkonné a praktické a dostupné huminové hnojivo . Jde o složitou organickou sloučeninu s velkou . LIGNOHUMÁT 5L - kapalné hnojivo. Díky svému přírodnímu složení a vyváženému poměru účinných látek jsou s . Zvláštní důraz je položen na lignohumát , humátové hnojivo, které působí. Humát draselný, lignohumát draselný, extrakt z ostropestřce mariánského, kyselina jantarová.


Hmotnost kapsle: 5mg. Doporučené dávkování: Pro dospělé a děti od let:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky