pondělí 31. října 2016

Pěstování hrášku na balkoně

Pěstování hrášku na balkoně

Na povrch zeminy rozmístěte semínka hrášku a zakryjte je další vrstvou zeminy. Pokropte zasazená semínka vodou. Jak pěstovat hrášek v . Pěstujeme hrách na balkóně. Málokdo odolá čerstvě naloupanému zelenému hrášku. Výhodou hrachu je, že lze pěstovat i na sebemenším balkóně.


Pěstování hrášku na balkoně

Letos mám k dispozici celý záhon (chci tam toho pěstovat víc) a cca 2semen hrachu. Zkusím obnovit diskuzi, ale s otázkou, jak pěstovat hrášek na balkóně ? Letos bych vás chtěl uvrtat do pěstování ovoce a zeleniny přímo na. Pro domácí pěstování na balkóně doporučujeme sáhnout po cherry rajčátkách.


Co pěstovat na stinném místě? Unsubscribe from drvera1? Pěstování hrachu je tak snadné, . Hrášek je naše neoblíbenější jednoletka.


Poradíme jak pěstovat hrách na zahradě a na balkoně. Nejpopulárnější česká zelenina. S pěstováním na balkoně začínáte, nebo se potýkáte s opakovanými. Stačí trocha energie a brzy proměníme balkon nebo terasu v malou zahrádku.


Pro pěstování zeleniny na menším balkoně , nebo dokonce na . Co ještě můžete pěstovat na balkoně ? Já pěstuji s čtyřletým synem hrách na balkoně již třetím rokem. Máte někdo zkušenost s pěstováním „větších“ rostlinek na balkoně ? Ne všechna zelenina se dá v našich zeměpisných šířkách pěstovat. Na balkóně se bude dařit hrášku. Okenní parapety a balkóny jsou ideální pro pěstování mrkve, rajčat, paprik i hrášku.


Pěstování hrášku na balkoně

Malé rostlinky můžete zasadit do truhlíků nebo květináčů. Zužitkujete ho stejně jako fazole: hodí se pro různé zeleninové saláty, polévky a mražení. Vegetační doba hrachu trvá zhruba dva a . Vzrostlý hrášek potřebuje bytelnou oporu, kterou vytvoříme z tyček a provázku. Na pěstování fazolek, fazolí a hrášku není nic náročného, . Nevadí, zkuste si vypěstovat zeleninu na.


Zeleninu můžete vypěstovat i na balkoně. Jakou zeleninu můžeme pěstovat na balkoně ? Daří se tu i hrášku nebo fazolím. Na zahrádce, i na balkoně či terase jej můžeme mít po celou sezonu a. Hrách cukrový pěstujeme výhradně pro jeho lusky, hrách dřeňový pro . Jaký balkón , taková zelenina… Je třeba myslet na to, že na balkóně bude větrno. Některé rostliny tedy budou potřebovat zajištění, aby vám spolu . Sladký čerstvý hrášek je zdravou pochoutkou nejen pro děti.


Pěstování hrášku na balkoně

Jeho pěstování je snadné. Víte, jaký je rozdíl mezi hrachem dřeňovým a cukrovým . Pokud jsi v pěstování a zahradničení naprostý začátečník, začni pěstováním hrášku a rajčat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky