úterý 25. října 2016

Koi kapři

Předchůdcem Koi je divoká forma kapra , která se vyznačuje oproti našemu domácímu kapru podlouhlejším hubenějším tělem. Název Nishikigoi, jak se správně v . Posléze se jejich chov rozšířil i do Japonska, kde získali své současné jméno, tedy brokátový kapr – japonsky nishikigoi nebo zkráceně koi. Chov kaprů KOI a dalších druhů okrasných ryb, import z Japonska i vlastní odchov.


Návrhy, realizace a servis okrasných jezírek.

Aktuální nabídka kaprů KOI dovezených z Japonska. KOI kapři jsou v Japonsku, odkud pochází, považováni za symbol štěstí a úspěchu. Chov KOI kaprů v jezírku má své specifika, základem úspěchu je zajištění čisté . Koi kapr se dožívá průměrně let. Rekordmanem v dožití mezi koi kapry byla samice jménem Hanako, které se dožila 2let.


Děkujeme za pochopení a jsme vám i nadále k dispozici. Ukázka našich KOI kaprů.

Nabízíme s péči chované Japonské koi kapry v domácím prostředí a profesionální poradenství v chovu. Chov Nishikigoi (japonský název barevného KOI kapra ) má svá specifika. Zobrazuji všech výsledků. Vybírejte z inzerátů.


Přes půl milionů uživatelů za den. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Najděte co potřebujete ve Vaší . Mít na zahradě jezírko je krása. Když je však oživené rybkami, je to nádhera.


Tak co dělají koi - kapři v kanálech? Kapři vyprodukují velké množství výkalů, které vodu znečisťují. Z toho plyne, že jezírko s koi kapry musí mít výkonnou jezírkovou filtraci.


Filtrace by měla čistit vodu . Na trhu je celá řada druhů speciálního granulovaného krmiva pro koi kapry. Jednostranná strava ale není vhodná, ryby pak ztrácejí svoje jasné zabarvení, .

Kapr koi je hejnová ryba. Omezovat jejich přítomnost na několik jedinců není v rámci jejich pohody v jezírku optimální – nejlépe je volit pět a více. Podle cyklu zralosti mají pohlavní orgány tj.


Když k tomu přidáte barevné rybky, máte o večerní relax postaráno. Pohled na vodní plochu uklidňuje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky