čtvrtek 27. října 2016

Hlístice steinernema

Do nich se dostávají. Smutnice jsou černé mušky, které typicky poletují kolem květináčů s . Hlístice jsou miniaturní červíci o velikosti 0 . Ty fungují proti larvám smutnic, tedy hlavně proti larválním stádium škůdce. Do těla larev se dostávají trávicím či dýchacím ústrojím a napedený jedinec do několika dní hyne.


Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce pěstování květin,keřů apod.

Tyto hlístice se po aplikaci do substrátu aktivně pohybují a vyhledávají a požírají larvy. Entomopatogenní a moluskoparazitické hlístice – neviditelní p ̊udní zabijáci . Steinernema feltiae - parazitické hlístice proti smutnicím. Tento článek vznikl jako shrnutí mého boje proti smutnicím. Nejdříve zde popíši některé postupy, . Nahlédli jsme pod pokličku výrobního závodu BASF, kde se chovají hlístice.


Pri používaní tejto stránky spracúvame cookies, ktoré nám pomáhajú zvyšovať . Entomoparazitické hlístice jsou široce polyfágní a mohou napadat velmi.

Parazitické hlístice proti larvám smútiviek, mravcom a strapkám. Journal of Parasitology. NEMAPLUS - parazitické hlístice proti larvám smutnic, tiplic. V rámci biologické ochrany využíváme ze skupiny parazitů hlístice.


Produkty jsou především proteiny s cytotoxickou, proteolytickou a imunosupresivní aktivitou. Tito milí predátoři totiž nesnesou. Larvy smutnic – drobných černých mušek . V zimním období, kdy se méně větrá, se v okolí květináčů často objevují malé černé mušky. Jmenují se smutnice a je . Infikované larvy smutnic se zbarví do . Ak hlístice vyhubia drobné larvy, sami nakoniec zomierajú.


BIOCONT LABORATORY, spol. Strongyloides avium . Vysokoaktívne hlístice (nematódy) odpudzujú mravce bez jedu, . Je přirozeným predátorem smutnic. Bioagens – parazitické hlístice (BH).


Mirek Firman parazitické hlístice. Počítejte s tím, že tyto hlístice nejlépe pracují při teplotě substrátu mezi 15 .

Je to parazit hmyzu v pořadí Orthoptera , kobylek, cvrčků a jejich spojenců. Volně žijící hlístice jsou potlačovány mikroby, například z rodu Arthrobotrys spp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky