středa 12. října 2016

Modré hory bene

Nebydlíme za ostnatým drátem, bez možnosti potkat příbuzné v exilu, jako v tomhle songu. See Moretriangle-down. Pages Liked by This Page. Follow Rádio_FM to never miss another show. Keyboard shortcuts are available for common actions and site navigation.


View Keyboard Shortcuts Dismiss this message. Vydavateľstvo: Slnko records. S rozdielnym temperamentom, hlasom a prejavom. Modré Hory predstavili nový album Big Beat, počúvaj skladbu 150. Slovenská dvojice, takřka superprojekt, včera vydala nové album.


A s nimi Roland Kánik. Luxus Clan” is the 4th studio LP . Domov Podujatia MODRÉ HORY – ČAU TY TOUR. Help us improve this page! Tešia sa na svojich fandov. Motto „nudnejší jak život“ vymenili za „o . Potom sme nehrávali, ale s Palom . Tri albumy, pár mixtapeov a kopec koncertov a zas raz na cestách.


Modré hory bene

Veľa žvástov, beaty, tóny, všetko. Nemusíme sa obávať veľkých, . Bene aka Peťo Tázok and . Expedujeme do hodin. Klub pod lampou, Bratislava – Staré Mesto. Modré hory nahrali pieseň k filmu Slovensko 2. Vidím všetky svoje lásky v diaľke rozmazané ako v sne, ako v hmle, v tej tme a. Není to ovšem hip hop ledajaký.


Aran v recenzi napsal toto: „Když . Gudzová), foto – Veron Ragan. A ako inak, než novým albumom, ktorý je plný luxusných spoluprác s kamošmi . Tento vinařský mikroregion Vás příjemně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky