čtvrtek 12. ledna 2017

Akátové kůly praha

Vlastní množení, pěstování a prodej - okrasné a ovocné dřeviny, letničky, trvalky, skalničky, muškáty, pelargonie, Rhododendrony, azalky, vodní rostliny, vřesy. Naše firma provádí velkoobchodní i maloobchodní prodej jehličnanů , listnatých stromů a keřů, růží, trvalek, okrasných trav, . Pěstování a prodej okrasných dřevin se specializací na roubované a zakrslé dřeviny. Nabízíme jehličnaté listnaté dřeviny, trvalky, traviny, ovocné dřeviny a další. Nabízíme vám různé druhy trvalek, keřů, malých jehličnanů a okrasných dřevin. Pro podzimní prodej jsou připraveny tyto trvalky: Rudbeckia, Liatris-šuškarda, . Jsme malá rodinná firma, která se zabývá produkcí a prodejem okrasných a. V našem rodinném zahradnictví se specializujeme na prodej venkovních rostlin . V začátcích jsme se zabývali pěstováním zeleniny, řezaných květin (chryzantémy, strelicie, kaly) dále okrasné jehličnany , rododendrony, azalky.


Nacházejí široké uplatnění v okrasných zahrádkách a předzahrádkách. Zakrslé druhy pak ve skalkách a vegetačních nádobách - korytech, mísách, . Seřadit podle: Vybrat, Název zboží, Kód zboží, Cena, Nejnovější zboží. Každý, kdo se někdy rozhodl vytvořit své Šangri-La a vzal si na pomoc okrasné jehličnany , možná věděl, že to nejsou jen fádní tůje či obří smrky a borovice. Mezi jehličnany najdeme jak vzrostlé stromy, tak i rostliny vhodné do menších zahrad a dokonce rostliny půdokryvné.


Zkrášlete si zahradu krásnými jehličnatými dřevinami. Jehličnany obecně snáší dobře slunná . Máme i jiné okrasné dřeviny. Možný je jen osobní odběr.


Jedle patří k nejkrásnějším jehličnanům , zejména díky stavbě a hustotě jehličí. Tato jedle měla původní . Zahradnictví URBAN - ovocné a okrasné stromy, růže. Všeobecně platí, pokud mluvíme o dřevinách v zahradě, má kvalitní okrasná zahrada . Využijte našich zkušeností s realizacemi zahrad a pěstováním okrasných dřevin. Jak menší, levnější rostliny, tak již . Roubované borovice, smrky a jedličky, solitérní. U nás nakoupíte japonské rostliny, jehličnany , listnáče, magnolie a další.


Kavkazská jedle patří do skupiny velmi okrasných jehličnanů , které Vám přinesou do . Zásilkový prodej neprovádíme. ABIES KOREANA, KOREJSKÁ JEDLE, 2Kč, Kč. Prodej zákazníkům s IČ probíhá bez omezení.


ABIES BALZAMEA NANA, JEDLE NÍZKÁ, 12 Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky