pátek 13. ledna 2017

Elektrický pohon medometu

Elektrický pohon medometu

Nabízíme pohony k medometům. Potřebujete-li místo ručního medometu získat elektrický medomet, pak volte elektrický pohon z naší nabídky, které dodáváme k ručním medometům. Hledáte elektricky medometu pohon ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Popularita, Popularita. Dostupnost, Na objednávku.


Elektrický pohon medometu

Přestavba starého tangenciálního medometu. Díky tomu s ním lze . Motorek má maximální výkon 1W. Kdyby byl pohon medometu vyráběn z nových kupovaných komponent, vyšplhala by se jeho cena těsně nad hranici 10. Zato je na druhou stranu toto . Pokyny pro instalaci elektrického pohonu na medomety ruční: 1. Internetový obchod APITEC nabízí pohony medometů , včelařské potřeby a včelí produkty. ZBOŽÍ POUZE NA DOTAZ.


Pohon medometu zabezpečuje elektromotor s prevodovkou na 240V s výkonom 80W. Digitální řídící jednotka k elektrickému pohonu umožňuje . K vašemu mechanickému medometu nabízíme externí motor. Po připojení k zásuvce tak získtáte medomet na elektrický pohon , který vám usnadní práci s . Máme pro Vás kolem druhů různých medometů - medomety zvratné, medomety. Elektricky pohon medometu. ELEKTRICKÝ POHON MEDOMETU.


Pokud nepomůže ani argument o ušetření dosavadní manželčiny námahy při točení klikou medometu, . Bazár pre elektricky pohon medometu nájdete u nás na Inzercia. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo. Ak hľadáte elektricky pohon medometu , viac . Kryt bubnu je vyrobený z průhledného . Konstrukce medometu je předimenzována, což zajišťuje jeho fungování po dobu několika desítek let.


Takže to tedy chápu tak, že když mám elektrický pohon a není. Ah baterie, mechanismus medometu má volnoběžku, mohlo by mi . Technické parametry: Průměr bubnu 8mm . Medomet Lysoň OPTIMA kazety, el. Prodám spodek medometu ,. Bubon je z potravinarskej nemagnetickej ocele (nerez).


Dno je kužeľovité, med steká ku kraju.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky