pátek 20. ledna 2017

Jak položit travní lem

Skvělé tričko s květinou levandulí. Perfektní dárek pro kamarádku romantičku. Romantický dárek pro floristku. Zdroj pinu mimibazar. Smaltovaný hrnec s poklicí 2l levandule.

Domácí vaření , HRNCE, SMALTOVANÉ HRNCE, RETRO SMALT, LEVANDULE. Extrakt je vyrobený několikaměsíčním pomalým extrahováním aroma z levandulových květů do alkoholu. Použití je vhodné při pečení, výrobě dezertů, krémů i . Milujeme její temně modrou barvu a omamnou vůni.


Složení: jemná líh, voda, aromatické látky- zahuštěný extrakt z květu levandule lékařské. Při vaření a pečení využijete květy i listy. Stejně jako u máty nebo tymiánu to ale nesmíte přehnat s množstvím.

Stačí špetka a pokrm hned získá . Jak s ní při vaření naložit? Sezóna levandule : Jak vyrobit džem, krém i parfém. Květy levandule můžete . Levanduli sklízíme odstříháváním celých květenství. Přidat ji můžete do buketu čerstvého koření a potírat s ní maso před grilováním.


S levandulí při vaření se to má jako s šafránem. Nesmíte to přehnat, raději pomalu a ochutnávat. Po přidání několika zrníček získá pokrm zvlá. Recepty, návody a tipy pro pěstování, výrobu domácí kosmetiky, tvoření dekorací a vařéní s levandulí. Objevte nápady na téma Sprinkles.


Ingredience velkých levandulových květů 500g třtinového cukru Postup Usušíme si. Sušený květ levandule je vhodný do slaných i sladkých pokrmů. Jendnoduchý recept vhodný i pro vaření s dětmi. Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření.


Existuje niekoľko odrôd levandule a medzi najvyhľadávanejšie patrí levanduľa lekárska.

Jaromíra Svobodová uložil(a) pin na nástěnku levandulová. Dried lavender from my garden. Nápady Na Vaření Provence.


Málokdo už ale ví je jejích příznivých účincích na lidskou mysl a možnost tuto bylinku využívat při vaření. Používá se také v kosmetickém průmyslu a při vaření. Rostlina nemá ráda přemokření, vyžaduje dostatek slunce a místa. Jestliže ji vysadíme .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky