pátek 13. ledna 2017

Kontaktní elektrický gril 6155 eta

Kontaktní elektrický gril ETA CONTACT s LED displejem, nastavitelným sklonem horní desky a možností otevření na 1°. To znamená, že gril se nahřeje na 260° C a pak se teplota postupně snižuje na požadovanou. Elektrický kontaktní gril : Výhody:.


Příkon elektrického grilu. Moderní elektrický gril ETA Contact je ideálním kuchyňským pomocníkem. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího . Typ grilu, elektrický. Využijte k tomu praktický přístroj od společnosti ETA.


Při zavření působí teplý povrch na . Celý popis a technické parametry. Gril zahradní plynový kontaktní Campingaz Series Classic EXS Vario. Počet pánviček: bez pánviček Grilování . S příkonem 8W si hravě poradí . Na prodejně: Albert:. TEFAL GC750DOPTIGRILL ELITE Kontaktní gril.


BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ. Připravte si své oblíbené grilované maso, ryby, zeleninu, opékané chleby i zapečené tortilly s elektrickým. Electric Grill Alzashop. Možnost rozevření a nastavení teploty pro .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky