pátek 27. ledna 2017

Jokari no 16

Jokari no 16

Odizolovací nůž JOKARI - SUPER. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Víceúčelový nástroj na všechny standardní kruhové kabely.


Jokari no 16

Umožňuje rychlé, bezpečné a přesné odizolování vnější izolace kabelů a vnitřní izolace. Jednoduchým krouživým pohybem odizolujete celý kabel. Určeno pro kulaté kabely.


CYSY,CYKY,koaxiál a podobně. Objednejte si nyní výhodně a jednoduše. Nůž určený k odizolování kabelů s kruhovým tvarem. Výškově nastavitelný nůž.


Jokari no 16

Kvalitní kabelový nůž JOKARI z extrémně odolného nylonu pro odizolování všech běžných kulatých . Kabelový nůž s hákovou čepelí, odizolovací , prům. K odstraňování izolace všech běžných kabelů kruhového průřezu pr. Samoupínací úchyt - S nastavením . K ceně výrobků, u kterých to Zákon o odpadech č. Nůž disponuje nastavitelným šroubem pro přizpůsobení . Nože pro odizolování kabelů, odplášťovací, elektrikářský, odizolovací , s kapkou.


Speciální nástroje pro odizolování kabelů. Otáčecí nůž pro kruhové a podélné řezy kabelů o průměru - mm. Snadné odizolování vodičů s průměrem od mm. Vhodné stripovací nástroje urychlují mnoho montážních procesů.


Jokari no 16

Pro zpracování velkých . Nůž je vybaven srpovitou čepelí z nerezové oceli, délka čepele mm. Celková délka nože 1. Kč s DPH 1Kčbez DPH1Kčs DPH. Přípravek, či nůž YATO na šetrné odizolování vrchní izolace kabelů a odstranění vnitřní izolace drátů. Popis: Prodám ODIZOLOVACÍ NŮŽ JOKARI. Kvalitní odizolovač kabelů JOKARI z extrémně odolného nylonu pro odizolování všech běžných kulatých kabelů.


Přiloženo k dodávce:Náhradní čepel. Praktický nůž s vnější čepelí, který je určený k odizolování kabelů o průměru až mm bez toho aniž by se poškodila izolace jednotlivých vodičů uvnitř kabelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky