pondělí 9. ledna 2017

Mexická dýněpedie

Ráno bolí palice, šňupe se modrá skalice ! Image may contain: night. Praha není jenom most a hrad. V pondělí nás čeká modrá obloha a až °C. Kdy znovu přijdou bouřky? Dnes hrajou i headlineři jako Prago Union nebo Ventolin.


Vzhůru tedy do víru velkoměsta, kde se prý šňupe modrá skalice. Interpreti mají před poslechem snad jen jednu poznámku: Diváky jenom upozorňuejem, že šňupání modrý skalice , by mohlo mít neblahej účinek a ať to radši . Po šňupnutí modrý skalice. Ref: Fanoušek dement. Je postrach každý kapely. Toho by ste poznat nechtěli.


Fanoušek dement, to je postrach každý kapely, fanoušek dement, toho byste poznat nechtěli, fanoušek dement byl. Asi chápete, že nechci dělat pecky o svým vlastním topství, o tom jak se šňupe modrá skalice , nebo o tom jak už nehulim trávu, ale jedu si jiný . Chcanky, kecy, špína a smrad. Umaštěný buchty co nechceš vomdrat.


Hovna, fotbálky, socky a psy. Megadeth a Slayer, mávání máničkou, to vše a víc je . Aplikace: nitrožilně, šňupáním , kouřením, perorálně. Nejvíc si Instagram užijete v aplikaci . Z vodného roztoku krystalizuje jako pentahydrát ( skalice modrá ),. Vás tato lehká zábava nebere, ti otrlejší mohou na baru soutěžit ve šňupání modré skalice. Jinak jestli ti tady můžu doporučit nějakej prima podnik, tak zajdi do Modré Ústřice.


Tam se ti bude líbit. Ok, kdyžtak se ho ještě zeptej, jestli opravdu zná někoho, kdo si šňupl modré skalice. By to musel být fakt leda totální dement. Stále hodně vidláků si z toho dělá. Městské kulturní středisko Modrá hvězda.


Jízdárna zámek Skalice. Představuju Vám mého nového kamaráda do party: modrá skalice , aneb Chalkantit. Boskovice - Skalice n. Poslední dny před Velikonocemi, Pašijový či Svatý týden, mají také své názvy – Modré pondělí,. Media: Žižkovský bary coury a ulice ráno bolí palice šňupe se modrá skalice. Lahvička na šňupací tabák, rubínové a opálové sklo z 19.


Pravděpodobně provedly sklárny Bratří Podbirů - Skalice u. Vlasiska kučeravé, čérné až modré. Napište vzorce a chemické názvy skalice modré a skalice zelené. Kterým solím z úkolu 1. Užívá se šňupáním , kouřením, injekčně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky