čtvrtek 19. ledna 2017

Lopata na sníh dětská

Lopata na sníh dětská

Plastová lžíce z modrého plastu, pro kluky, s motivem Spidermana, na odhrnování sněhu. Dětská lopata na odklízení sněhové nadílky pro všechny malé pracanty . Obtisky loga ve sněhu budou zajisté příjemnou motivací dětem, pro pomoc při úklidu nového přívalu . Násada je z masivního dřeva, lopata z plastu. Dobře padne do každé dětské ruky. Hračka na ven dětská lopata pro odklízení sněhu s motievem Frozen od výrobce John má rozměry 2x 8x mm.


Lopata na sníh dětská

Kč – 2Kčv obchodechPorovnat . Lopata na sníh pro děti Lopata je svou velikostí určena pro děti od 2-let. Barva: modrá, násada dřevěná buková rozměr: x 20cm S touto. Tato lopata na sníh je skvělý nástroj pro děti v zimě. Lopata je vyrobena z tvrdého plastu a je dostatečně silná pro odklízení sněhu.


Hráblo na sníh z pevného a odolného materiálu, dřevěná násada. Určena pro děti od tří let. Skvělá zábava pro milovníky klouzání po sněhu. Pomoc a zábava v jednom!


Lopata na sníh dětská

Tato dětská lopata na sníh jistě potěší každé dítě. Může Vám s ní pomáhat, nebo si stavět, kopat. Určitě s ní užijete spoustu legrace. Plastová lopata na sníh je skvělým pomocníkem pro všechny malé milovníky zimních radovánek.


Vyrobena z kvalitního plastu s dřevěnou rukojetí. Produkt již není v prodeji . Balení: kart = ks, pal = 1ks. Materiál, Polypropylen. Rukojeť, Žádná rukojeť.


Popis: Prodám používané dětské hrablo na sníh. Lopata je také důležitým pomocníkem při stavbě sněhových iglú, hradů nebo také při stavbě sněhové dráhy na sáňkování. Tato sněhová lopata je skvělý nástroj pro děti v zimě. Na výběr ve barvách: světle modrá, červená, růžová, modrá.


SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení. Garance rychlého doručení. Dětské lopaty na sníh najdete na MALL.


Lopata na sníh dětská

Malá zimní lopata pro děti, ideální pro stavění sněhových hradů a iglú. Udělejte z úklidu sněhu hru, aby Vaše dítě získalo kladný vztah k práci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky