úterý 10. ledna 2017

Ave kladno prace

Lišta na živý plot na nůžky STIGA SGS L, délka 16cm. Zádový postřikovač Solo - porucha, 16. Sklon sekaného pozemku, 15. Stiga SBC AE - aku křovinořez. Aku vyžínač strunový nebo s nožíky?


Vyžínač je poháňaný V batériou, je tichý a ekolo. STIGA SGT AE akumulátorový vyžínač (včetně nabíječky a akumulátoru Ah). Pracovní záběr je cm. Rukojeť je nastavitelná, strunová hlava je . AKU program 24V, vyžínač 24V 5Ah, vydrží 25min na nabití, hmotnost 3kg. Tento akumulátorový vyžínač je tichý a šetrný k životnému . AKU vyžínač STIGA SGT AE.


Množstvo: Pre tento produkt máte dopravu zdarma. Tento produkt nie je momentálne k dispozícii. Veľká výhoda je použitie . Cena: 14€ vrátane DPH. Typ stroja: Krovinorez.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Objevte celý sortiment produktů STIGA pro zahradu: zahradní traktory, sekačky na trávu, řetězové pily a robotické sekačky na trávu pro profesionální i domácí . Záhradná technika a nástroje do záhrady STIGA. Kč, Dostupnost: na dotaz. Elektrický ( AKU ) vyžínač Husqvarna 520iLX je lehký a vysoce výkonný vyžínač pro profesionálně orientované uživatele. Výkon motoru vyžínače je HP. Ideální pro zahradníky, krajináře a . Objednajte ešte dnes akumulátorový vyžínač.


HMOTNOST: kg bez batérie. PRACOVNY_ZABER: - 30. BATERIA: lítium- ion batériea V. Akumulátorový vyžínač zvládne hravo údržbu trávnika na neprístupných a. MOTOR: elektrický uhlíkový.


Benzínový krovinorez 75kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky