pondělí 30. ledna 2017

Fytos dámské kapky

Produkt nemá žádné recenze. Statistika hodnocení produktu. Kč Cena za 1ml: 2Kč. Hluchavka květ (Flos lamii albi). Popis jednotlivých bylin najdete v našem herbáři.


Dámské kapky napomáhají proti veškerým nerovnováhám a neduhům gynekologické oblasti. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Při nepravidelné, silné, slabé, chybějící . Vážení zákazníci, z důvodu nadměrného počtu objednávek a omezenému fungování našich dodavatelů mohou být vaše zásilky opožděny a upraveny. Kapky napomáhají proti veškerým nerovnováhám a neduhům v gynekologické oblasti.


Osobní odběr: NIKO HRADEC KRÁLOVÉ zdarma. FYTOS dámské kapky jsou doplňkem stravy s obsahem extraktů z bylin ( kontryhel obecný, meduňka lékařská, šalvěj lékařská). Kontryhel obecný přispívá k . Kvapky napomáhajú proti všetkým nerovnováhe a neduhom v gynekologickej oblasti.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Fytos - dámské kapky. Máte zkušenost s těmito kapkami? MenstruaceLéky a vitaminyBylinky,. Průduškové kapky 50ml.


Popis Byliny obsažené v kapkách působí příznivě na normální funkci prostaty. Dávkování: x kapek denně nejlépe do sklenky vody , . Děkujeme za vaši podporu. Zvýšená hladina cholesterolu má příčinnou souvislost s kornatěním cév a se vznikem srdečního infarktu.


FYTOS Kapky při celoročním kýchání ml. Přípravek mírní projevy alergie. Je založen na kompletní očistě těla. Základem jsou očisty. Popov Kapky bylinné Spánek-nervy 50ml.


Chcete vedieť, či je . Bylinné kapky Ledviny - močové cesty obsahují: Zlatobýl pro udržení. Ušetřete za nákup doplňků stravy FYTOS. Alternativou může být rovněž homeopatická léčba, která přirozeným způsobem napomáhá harmonizovat menstruační .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky