středa 18. ledna 2017

Třítko na česnek

Opatřeno dvěma typy třecích ploch, zoubky pro univerzální použití,. Hledáte třítko na česnek ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vynikající pro rozetření česneku , rozmělnění jablek, jemné strouhání mrkve, zázvoru. Od té doby, co mám třítko , tak už nepoužívám klasický lis na česnek. V sadě balení jsou dvě stěrky. Třítka na česnek sada ks.


I - je z jedné strany hladká,z druhé strany jsou nalisované jemné kroužky pro roztírání . Momentálně nedostupné. Na jedné straně třítka jsou jemné kroužky pro roztírání čerstvých nevysušených . V soupravě jsou dvě různé stěrky. První je z jedné strany hladká a na druhé straně má tenké kroužky pro rozetření čerstvého česneku najemno. Kuchyňské třítko má nalisované kroužky na jemné roztírání česneku.


CelkeKč (ks). Další informace: Ve fotogalerii má foto: Keramická třítka na česnek ;. Stroužek česneku neloupejte. Nožem odřízněte stopkovou část (krček).


Podržte za kořínek a mírným tlakem přes kroužky třítka česnek roztírejte. Praktické plastové třítko česneku. Oboustranné - jemné obloučky pro čerstvý česnek a hrubé obloučky pro vyšeptalý česnek Postup: 1. Detailní popis produktu. Univerzální třítko PRESTO je vynikající pro rozetření česneku , rozmělnění jablek, jemné strouhání mrkve, zázvoru apod.


Je opatřeno dvěma typy třecích ploch, . Tento pin objevil(a) Jana Toušková. Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Na třítku jsou plastové výstupky na kterých rozetřete nejen česnek ale i zázvor.


Tak pro tuto věc měla moje babička Florentina krásný jednoslovný název - to je totiž Stružek. Sada dvou stěrek na utření česneku či zázvoru. Modrobílá glazura, cena za kus.


Oloupané,slupky zbavené stroužky česneku snadno utřete na oboustranném třítku na česnek. Vyrobeno z odolného plastu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky