úterý 31. ledna 2017

Lapač molů

Lepové lapače leckdy neobsahují insekticidy - tedy látky zabíjející hmyz, ale lákací složku a lepkavou vrstvu. Opatrně s lapači molů atp. Moli ho cítí až na vzdálenost 5m.


To budete lapat moly z docela velké oblasti. Máme s tím zkušenost a velice .

Postřiky, pasti, odpuzovače. Dodáváme vše na hubení molů šatních i potravinových. Od kuliček proti molům , přes lapače a lepové destičky až po postřiky. Už žádný mol v kuchyni!


Novinkou v oblasti hubení molů je lapač potravinových molů , založený na principu působení feromonu (sexuálního lákadla samiček). Dýmovnice Dobol Fumigator pro úplné vyhubení veškerého hmyzu patří mezi. Potravinový mol vám dokáže udělat pořádný průvan ve spíži, a proto je tu Biolit ECO lapač , účinný proti čtyřem nejčastějším druhům potravinových molů.

Asi před třičtvrtě rokem jsem koupila ty samolepky RAID na moly a mám pocit,. Rossmannu lapače potravinových molů asi za . Biolit lapač potravinových molů účinně ochrání potraviny před čtyřmi nejčastějšími druhy potravinových molů. Obsahuje kombinaci vnitřního lepícího povrchu a . Feromonové lapače slouží k monitoringu a signalizaci výskytu molů.


Použití je velmi jednoduché. Z lepové plochy se odstraní krycí papír a lapač se buď přímo . Dobrým řešením proti molům je použití lapače molů na bázi feromonů. Feromon přiláká dospělého mola k lapači, na který se přilepí. Profissimo past na potravinové moly trojúhelník s feromony slouží k lapení potravinových molů ze sušeného ovoce.


Přírodní aroma je přiláká a vytrvalé nezasychající lepidlo je chytí do pasti. Past je účinná až týdnů. První možností jsou feromony, lapače s lepivým povrchem, které neobsahují insekticidy.


Na speciální pásce jsou vůně, které lákají samečky molů , . Určen k monitorování potravinových molů v kuchyních, spížích.

Díky obsahu feromonu v lepidle, které pokrývá lapač , láká a účinně chytá dospělé samce molů. Prodávají se také speciální lapače molů. Ty ovšem nedonutí moly, aby předtím nezlikvidovali vaše zásoby a dál se nerozmnožovali. Tímto způsobem dojde k přerušení vývojového cyklu a hmyz se . Biolit past proti potravinovým molům obsahuje atraktivní látku, která přivábí samčí moly.


This Pin was discovered by Mirka Nováková. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. DRESSBAND - feromonový lapač šatních molů.


Lepicí pás s feromonovým lákadlem, který se skládá do tvaru trojúhelníku. Teď je ale otázkou, o jaký druh se jedná - mol šatní nebo mol. Pro domácí použití se nejčastěji používají pasti s feromony a lapače s lepivým . Lapač odchytává šatní moly druhu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky