pátek 13. dubna 2018

Semo profi

Semo profi

Petrželák keramický - prodám nový keramický petrželák v. Nabízíme kvalitní domácí potřeby, potřeby pro domácnost, kuchyňské potřeby, kuchyňské nože Fiskars, kuchyňské nádobí a potřeby do kuchyně. Květináč na bylinky odolává UV. Keramická nádoba v dárkovém balení,. Souprava obsahuje keramický květináč a podmisku pod květináč. Dekorativní keramika.


Semo profi

Jahodník strukturovaný kapsa. Bylinkovou klasikou je keramická nádoba zvaná petrželák. VADA na horní glazuře prasklinky (viditelné až po zkoumání ) Ideální vánoční dárek pro někoho kdo r. Ručně vyráběný keramický petrželák na bylinky se třemi kapsami po stranách. Dostupnost zboží: dní.


Prodám ks keramický petrželák , viz foto. Velikost: x cm. Zboží není momentálně dostupné. Výborný stav bez poškození. Prezri si u nás keramicky kvetinac na bylinky a porovnaj ceny v 10.


Semo profi

Kvetináč na bylinky Coubi poschodia, béžová, photo. Momentálně nedostupné. Vždy však zůstane jenom u přání, protože nevím, jak na to. Myslíte, že byste mi mohli poradit? Prohlédněte si aktuální katalogy a keramický květináč petrželák v akci bauhaus od 18.


Nové akční letáky a slevy . Známy keramický hrniec „ petrželák“ je zaujímavou nádobou pre pestovanie petržlenu. Pěnovačka 33cm Red Culina. Nádoba pro pěstování menších rostlin – nejen bylinek, ale i skalniček či drobných okrasných rostlin. Vhodná jak do interiéru tak i .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky