pondělí 2. dubna 2018

Levandule vaření

Pro získání aroma stačí přidat pouze několik. Cena ‎: ‎1Kč (Cena je včetně DPH) Recepty levandule - Vareni. K zevnímu použití se doporučuje používat levandulový olej ředěný v poměru 1:s vodou, nebo polévkovou lžíci drogy zalitou půl litrem vroucí vody. Nádherná a voňavá levandule.


Zkrátka užití levandule v kuchyni je trochu riskem, ale i vzrušujícím chuťovým dobrodružstvím. Jak s ní při vaření naložit?

Můžeme ji například . Kříženec, který má za rodiče levanduli lékařskou a levanduli. Nechte se inspirovat třemi. V Provence ochucují levandulí zmrzliny, koláče i bonbóny. S levandulí při vaření se to má jako s šafránem.


Nesmíte to přehnat, raději pomalu a ochutnávat. Při vaření levandule také mění svou chuť, . Po přidání několika zrníček získá pokrm zvlá.

Recepty, návody a tipy pro pěstování, výrobu domácí kosmetiky, tvoření dekorací a vařéní s levandulí. Objevte nápady na téma Sprinkles. Ingredience velkých levandulových květů 500g třtinového cukru Postup Usušíme si. Květ levandule má v kuchyni své místo. Sušený květ levandule je vhodný do slaných i sladkých pokrmů.


Skvělé tričko s květinou levandulí. Perfektní dárek pro kamarádku romantičku. Romantický dárek pro floristku. Zdroj pinu mimibazar. Smaltovaný hrnec s poklicí 2l levandule.


Domácí vaření , HRNCE, SMALTOVANÉ HRNCE, RETRO SMALT, LEVANDULE. Extrakt je vyrobený několikaměsíčním pomalým extrahováním aroma z levandulových květů do alkoholu. Použití je vhodné při pečení, výrobě dezertů, krémů i . Milujeme její temně modrou barvu a omamnou vůni.


Složení: jemná líh, voda, aromatické látky- zahuštěný extrakt z květu levandule lékařské. Stejně jako u máty nebo tymiánu to ale nesmíte přehnat s množstvím. Stačí špetka a pokrm hned získá .

Sezóna levandule : Jak vyrobit džem, krém i parfém. Květy levandule můžete . Přidat ji můžete do buketu čerstvého koření a potírat s ní maso před grilováním. Levanduli sklízíme odstříháváním celých květenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky