čtvrtek 26. dubna 2018

Látky eshop

Internetový prodej metrového textilu od přímého dovozce a velkoobchodu. Oděvní látky pro výrobu konfekce, společenské látky. Látky metráž za výhodné ceny. Nabízíme oděvní, dětské, dekorační, potahové a speciální látky.


CZ - nabízí látky v metráži a prodej galanterie.

V nabídce najdete oděvní, dětské, . Shop bavlněné látky , metráž, látky pro patchwork,balíčky látek pro patchwork, krajky a další. Ponúkame odevné, detské, dekoračné, poťahové a špeciálne látky. Specializujeme se na prodej bavlněných, dekoračních a oděvních látek, galanterie, šicích potřeb a . V našem obchůdku pohodlně nakoupíte bavlněné látky na domací šití a tvoření za příznivé ceny.


Zaměřili jsme se také na dekorační látky , látky , které zútulní Váš. Kvalitní zboží pro každého-1bavlna, směsové látky , úplety, softshell, výztuže, rouna, nitě, knoflíky, kovová a jiná galanterie. Telefonicky bychom Vám dali vědět, kdy si můžete pro balíček přijít.

Milí zákazníci, v týchto dňoch náš e - shop funguje štandardne, vaše objednávky odosielame do dní. Dobu doručenia kuriérom však nevieme ovplyvniť, kedže . Prodej nejen bavlněných látek, dekorační látky , dětské bavlněné látky , látky na patchwork, levné látky metráž, galanterie. LÁTKY , e-shop nanitce. Eshop s najdlhšou históriou na internete ponúka kvalitné látky na vašu tvorbu od overených dodávateľov. Najlepšie ceny, rýchle zaslanie, osobný prístup.


V našem e -shopu máme také látky sezonní vhodné pro každé období v roce, od Valentýna, přes Velikonoce až po Vánoce. Všechny látky prodáváme ve výborné. Bavlněné látky , plátna. E - SHOP OPĚT SPUŠTĚN, POČÍTEJTE OVŠEM S DELŠÍ DOBOU DODÁNÍ. Dámská móda, kabelky, modní látky a doplňky.


Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Výrobci: Baby lock (3) BROTHER (37) . Galanterie, látky ,plsti,výztuhy.


Moderné spoločenské látky , úlety, šatovky, blúzkovky, halenkovky v odbere už od m. Kromě širokého výběru látek zde naleznete i spodní prádlo.

E - shop , veľkoobchod a maloobchod s metrovým textilom. Farebný obchod s látkami, stuhami, galantériou a všetkým potrebným pre Vaše tvorenie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky